Σύννεφα στο γάμο Καρντάσιαν- Γουέστ; Τι φταίει;

28.07.2014
Μπορεί να μας έχουν πλημμυρίσει στο πρόσφατο παρελθόν στα σιρόπια για τον έρωτά τους, αλλά να που συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Σύννεφα στον Παράδεισο της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και του Κάνιε Γουέστ (Kanye West) κι η καριέρα του δεύτερου τα φταίει όλα.

Βλέπεις, ο Γουέστ μπορεί να λατρεύει τη γυναίκα του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σκοπεύει να αφήσει την ερωμένη που ακούει στο όνομα καριέρα μόνη κι έρημη.

Αντίθετα, προγραμματίζει να κυκλοφορήσει καινούριο άλμπουμ στο προσεχές μέλλον, του οποίου η κυκλοφορία θα γίνει σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς κανένα promo, όπως είχε κάνει τον περασμένο Δεκέμβριο η Μπιγιόνσε (Beyonce) και τους έπιασε όλους στον ύπνο.

Κι αν η παραπάνω είδηση χαροποιεί τους φαν του Γουέστ, δεν ισχύει το ίδιο για την Κιμ, η οποία τον έχει κατηγορήσει επανειλημμένα ότι παραμελεί την οικογένειά του για την καριέρα του.

Όπως καταλαβαίνεις, μία τέτοια κουβέντα, ο Κάνιε δεν μπορεί να την αφήσει να πέσει κάτω κι έτσι οι καυγάδες μεταξύ τους δεν είναι λίγοι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, το όλο πρόβλημα ξεκίνησε μετά το γάμο τους τον περασμένο Μάιο κι αυτό είναι κάτι που του χτυπάει η Κιμ, κατηγορώντας τον ότι πιο πολύ σημασία της έδινε πριν παρά μετά το γάμο.

Για να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια…

Νικόλας Εμμανουήλ