Τουτουνζή: Να γιατί είναι ακομπλεξάριστο άτομο

08.07.2014
Η Ρέα Τουτουνζή είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική showbiz και συνάμα και από τις πιο ακομπλεξάριστες γυναίκες.

Το διάσημο μοντέλο από το ξεκίνημα της καριέρας της ξεχώρισε ως προσωπικότητα από τις υπόλοιπες συναδέλφους της και το αποδεικνύει αυτό κάθε φορά που δίνει μία συνέντευξη. Έτσι και στην τελευταία της στο ΕΓΩ Weekly όταν η κουβέντα ήρθε σε θέματα ομορφιάς και θίχτηκαν θέματα ταμπού για πολλές γυναίκες και δη διάσημες κυρίες, η Ρέα δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά.

Και με αφοπλιστική ειλικρίνεια να παραδεχτεί ότι η ίδια έχει και κυτταρίτιδα και άσπρες τρίχες και όλα τα ψεγάδια που έχει μία γυναίκα της ηλικίας της.

«Είμαι κανονικός άνθρωπος. Και κυτταρίτιδα έχω, και ραγάδες έχω, και ρυτίδες έχω, και άσπρες τρίχες έχω, και τα μαλλιά μου βάφω...» τόνισε χαρακτηριστικά. Όσο για τις αισθητικές επεμβάσεις, είπε: «Είμαι υπέρ για να γίνεται μια γυναίκα πιο όμορφη. Για να της φτιάχνει τη διάθεση σε όποια ηλικία κι αν είναι - 60, 70 χρόνων, δεν έχει σημασία. Αρκεί να μην το παρακάνει.»

Η ίδια βέβαια, δεν έχει υποκύψει στη... γοητεία του νυστεριού, ούτε καν για αυξητική στήθους, που πολλά μοντέλα έχουν κάνει. «Δεν το χρειαζόμουν, γιατί είναι το στυλ μου τέτοιο που δεν θα μου πήγαινε καθόλου. Είμαι πολύ... αγοροκόριτσο!» λέει.

Και προσθέτει πάντα με ειλικρίνεια: «Εντάξει και εγώ θα περιποιηθώ τον εαυτό μου. Και ενέσιμα θα κάνω, και μπότοξ, και το δέρμα μου θα φροντίσω με κρέμες... Βέβαια, υπήρξαν και εποχές που δεν έκανα τίποτα από αυτά, γιατί δεν είχα μια δουλειά ώστε να πρέπει να βελτιώσω την εμφάνιση μου. Οπότε γιατί να ταλαιπωρώ τον εαυτό μου και το δέρμα μου;»