Κούνις: Παντρεύομαι την παιδική μου καψούρα

08.07.2014
Μανούλα ετοιμάζεται να γίνει η διάσημη ηθοποιός και αποκαλύπτει τα άμεσα σχέδιά της τόσο επί προσωπικού όσο και επί επαγγελματικού.

Με την κοιλιά τούμπανο, η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) ποζάρει –λίγο αγνώριστη ομολογουμένως, αλλά μπορεί να "φταίνε" τα κιλά της εγκυμοσύνης- για το περιοδικό "W" και μιλά για τα σχέδιά της.

Αποφασισμένη να γίνει μαμά με τα όλα της είναι η 30χρονη ηθοποιός και για τον λόγο δεν τη νοιάζει να βάλει την καριέρα της για λίγο στον "πάγο".

"Δεν θέλησα ποτέ να γίνω αυτός ο άνθρωπος που έχει μόνο μπίζνες στο μυαλό του. Για μένα, αυτή η δουλειά ήταν πάντα ένα χόμπι που έγινε επάγγελμα, όμως δεν ζω και αναπνέω για την υποκριτική. Είμαι σίγουρη ότι η Μέριλ Στριπ έχει διαφορετική άποψη για το θέμα, όμως εγώ είμαι ενθουσιασμένη που γίνω μαμά ολικής απασχόλησης", ξεκαθάρισε η Μίλα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο θέμα του γάμου με τον αγαπημένο της, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).

"Όλοι είχαμε παιδικές καψούρες με σταρ του κινηματογράφου μεγαλώνοντας. Εγώ παντρεύομαι τη δική μου", παραδέχτηκε με πάθος η Μίλα εξηγώντας και τα πιο πρακτικά της υπόθεσης.

"Ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ. Και τώρα, η θεωρία μου για τον γάμο είναι: Μην καλέσεις κανέναν. Κάνε το ιδιωτικά και μυστικά. Οι γονείς μου είναι εντάξει με αυτό. Είναι ενθουσιασμένοι μόνο που είπα το Ναι", απαντά η Κούνις στέλνοντας το μήνυμα ότι και να παντρευτούν με τον καλό της, θα το κάνουν μεταξύ τους!!! Η ώρα η καλή!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά "That 70s Show" πριν από πολλά χρόνια και εκεί, on camera, έδωσαν και το πρώτο τους πραγματικό φιλί. Η φωτογραφία στην αρχή του θέματος είναι από το σίριαλ αυτό ενώ στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το νεαρότατο ζευγάρι να μιλά για... απογόνους...