Τι κάνει η Κάρα Ντελεβίν ολόγυμνη στο δάσος;

23.06.2014
Στο Μπαλί βρίσκεται αυτές τις μέρες το διάσημο μοντέλο και φαίνεται ότι… παρεκτρέπεται!

Η Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevigne) βρίσκεται στο Μπαλί για επαγγελματικούς λόγους, όμως αυτό δεν την εμποδίζει από το να γλεντάει κιόλας!

Μαζί της μια μεγάλη παρέα, μεταξύ των οποίων φωτογράφος Σεμπάστιαν Φαένα (Sebastian Faena) που, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις και των δύο στο Instagram δεν άφησε στιγμή την κάμερα από τα χέρια του. Μόνο ίσως από τη στιγμή που πόζαρε μαζί με το 21χρονο προκλητικό μοντέλο σε μια φωτογραφία όλο υπονοούμενα.

"Ό,τι συμβαίνει στο Μπαλί, μένει στο Μπαλί", γράφει δίπλα από τη φωτογραφία όπου φαίνεται να αγκαλιάζει τον Φαένα από πίσω χουφτώνοντάς τον στα απόκρυφα η Κάρα, αλλά όχι ότι τις κρύβει και ιδιαίτερα τις πομπές της η άτακτη μοντέλα. Το αντίθετο,μάλλον!!!

Μία από τις προκλητικές πόζες που απαθανάτισε ο Φαένα είναι και αυτή όπου η Ντελεβίν ποζάρει ολόγυμνη σε κάποιον δρόμο στο τροπικό δάσος καλύπτοντας τις θηλές της με δύο αναμένους φακούς (!) και το "σημείο" της με ένα απαγορευτικό σήμα!

Χωρίς να έχει γράψει τίποτα στη λεζάντα, η Κάρα αφήνει την ερμηνεία της εν λόγω πόζας στον καθένα ξεχωριστά.

Όσο για την πρώην αγαπημένη, Μισέλ Ροντρίγκεζ (Michelle Rodriguez); Φαίνεται ότι αυτό τον καιρό, η Κάρα τη "βρίσκει" με άντρες, οπότε εκείνη ας περιμένει την επόμενη αλλαγή γούστου...