Ήμαρτον: Σχεδόν πορνό το νέο βίντεο της Gaga!

23.06.2014
Νέο σκάνδαλο με την εκκεντρική τραγουδίστρια που προκαλεί για ακόμη μια φορά!

Μέγας σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες από κομμάτι του νέου βίντεο της Lady Gaga που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για το κλιπ του νέου τραγουδιού της 28χρονης σταρ με τίτλο "Do What You Want" όπου μαζί με τη Lady Gaga εμφανίζεται ο R. Kelly. Μέρος του κλιπ που φέρει την υπογραφή του διάσημου και επίσης εκκεντρικού φωτογράφου Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson) προβλήθηκε στο δίκτυο TMZ και, όπως ήταν φυσικό, ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος.

Οι δύο ερμηνευτές παίζουν τον... γιατρό στο κλιπ και σύμφωνα με το TMZ η Lady Gaga ρωτά τον R Kelly, ο οποίος την εξετάζει με τον τρόπο που θα δείτε ακριβώς στη συνέχεια: "Θα μπορέσω να περπατήσω ξανά;". "Ναι, αν με αφήσεις να κάνω ό,τι θέλω με το σώμα σου", απαντά εκείνος, στην ουσία με τον τίτλο του τραγουδιού και αρχίζει το... "πανηγύρι", ενώ λίγο πριν πετάει και το εξής: "Θα σε ναρκώσω, και όταν ξυπνήσεις, θα είσαι έγκυος"!!!

Για την ιστορία, ο Τέρι Ρίτσαρντσον είναι ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε και το κλιπ για το τραγούδι "Wrecking Ball" της Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus), όπου την έβαλε ολοτσίτσιδη καβάλα σε μια μπάλα κατεδάφισης και προκάλεσε ακόμη ένα σκανδαλάκι.