Εδώ θα παντρευτεί η Τζέσικα Σίμπσον

19.06.2014
Η αντίστροφη μέτρηση για τη στιγμή που η διάσημη ηθοποιός, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας θα ντυθεί νυφούλα έχει ξεκινήσει.

Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, θεωρείται βέβαιο ότι η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson) θα παντρευτεί –επιτέλους, ύστερα από δύο παιδιά που μεσολάβησαν- τον αγαπημένο της, Έρικ Τζόνσον (Eric Johnson) το σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου.

Θα είναι κάτι "μεγάλο" όπως έχει φροντίσει να προϊδεάσει η ίδια η 33χρονη μέλλουσα νυφούλα και να που το περιοδικό "People" αποκαλύπτει το μέρος που θα φιλοξενήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Πρόκειται για το ξενοδοχειακό συγκρότημα "Bacara Resort & Spa" στη Σάντα Μπαρμπαρα όπου εκτός από τον γάμο θα φιλοξενήσει και μπάρμπεκιου για όλους τους καλεσμένους την παραμονή. Στη συνέχεια δες μια εξωτερική λήψη του Bacara.

Το εν λόγω εντυπωσιακό, πολυτελές, όμως πολύ "ζεστό και φιλικό" συγκρότημα έχουν επιλέξει και άλλοι διάσημοι για τις ευτυχισμένες στιγμές τους.

Εκεί παντρεύτηκε η Τζένι Γκαρθ (Jennie Garth) τον Πίτερ Φασινέλι (Peter Facinelli) το 2001 και επίσης ανανέωσαν τους όρκους τους η Φέργκι (Fergie) και ο Τζος Ντουχάμελ (Josh Duhamel) το 2010.