Ζέτα: Θυμήθηκε τον Ρέμο στον τελικό του J2US

19.06.2014
Δεν ξέρουμε τι έκανε ο Αντώνης Ρέμος το βράδυ της Τετάρτης, αλλά ένα λοξυγκάκι ο αοιδός, στάνταρ θα το είχε.

Και ας είναι καλά γι αυτό, ο φίλους του Γιώργος Θεοφάνους, μα πάνω απ’ όλα η Ζέτα Μακρυπούλια. Η πρώην αγαπημένη του στον τελικό του J2US έπαθε... Ρεμίτιδα και μια νοσταλγία για εκείνον – να μας συχωρνάει – την έπιασε.

Όχι στο κουκουρούκου, αλλά εξαιτίας του Θεοφάνους, που έπαιξε στο πιάνο με τους τέσσερις φιναλίστ το τραγούδι «Σ Αγαπάω», που έχουν σφραγίσει με την ερμηνεία τους η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Ρέμος. Μάλιστα, το συγκεκριμένο τραγούδι που γράφτηκε το 2002 έχει... παρελθόν με την Ζέτα και αυτό θυμήθηκε η όμορφη παρουσιάστρια, που την έπιασε και μια μελαγχολία για το πώς... πέρασαν τόσο γρήγορα τα χρόνια.

Γιατί βλέπεις, όταν ο Θεοφάνους το έγραψε, εκείνη ήταν ζευγάρι με τον Ρέμο. «Ήταν και είναι ένα τραγούδι πάρα πολύ ωραίο. Θυμάμαι κάποια στιγμή που είχες πάρει τηλέφωνο και το άκουσα το τραγούδι και σου είπα την γνώμη μου», είπε χαρακτηριστικά η Μακρυπούλια.

Και μπορεί να μην ανέφερε το όνομα του πρώην της, όμως όλοι καταλάβαμε ότι αναφερόταν σε εκείνη την περίοδο. Εξάλλου, για ποιο λόγο η Ζέτα να άκουγε ένα τραγούδι του Θεοφάνους που προοριζόταν για τον Ρέμο;