Γκρίφιθ: Έσβησε τον Αντόνιο από την καρδιά της

18.06.2014
Αυτό ήταν και το επίσημο τέλος στον έρωτα Γκρίφιθ-Μπαντέρας. Η Μέλανι έσβησε το όνομα του πρώην -πια- αγαπημένου της από το χαρακτηριστικό τατουάζ στο μπράτσο της.

Η Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) έσβησε το όνομα του Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) από την καρδιά της μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά!

Ένας έρωτας που κράτησε πάρα πολλά χρόνια παρά τις άπειρες δυσκολίες που αντιμετώπισε έληξε και τυπικά με το διαζύγιο των δύο ηθοποιών.

Σε εκδήλωση όπου εμφανίστηκε χθες, η 56χρονη ηθοποιός επέλεξε να κάνει και την "επίσημη δήλωση" του πόσο οριστικός είναι αυτός ο χωρισμός.

Το σήμα κατατεθέν τατουάζ με την τεράστια καρδιά και το "Αντόνιο" χαραγμένο μέσα σε αυτή, είχε σβηστεί -αν και όχι ακόμη τελειωτικά.

Προφανώς η Μέλανι σκέφτεται να κρατήσει την καρδιά και έχει αρχίσει να "εξαφανίζει" το όνομα, διαδικασία, όμως που χρειάζεται λίγο χρόνο, εξ ου και το βαρύ μέικ απ με το οποίο έχει καλύψει το σημείο.

Πάντως, για να μην βρεθείς μπροστά σε τέτοια "προβλήματα" καλό είναι να τα προλαβαίνεις. Κάνε κλικ εδώ και διάβασε για αυτό αλλά και για άλλα που δεν πρέπει να κάνεις για έναν έρωτα!

Για την ιστορία, αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο της Γκρίφιθ, η οποία παντρεύτηκε με τον Μπαντέρας το 1996 και έχουν μαζί μια κόρη, τη 17χρονη Στέλα.

Από τον γάμο της με τον Ντον Τζόνσον (Don Johnson) η Μέλανι έχει την 24χρονη Ντακότα, την οποία θα δούμε στην κινηματογραφική μεταφορά των βιβλίων "50 αποχρώσεις του γκρι", ενώ από τον γάμο της με τον Στίβεν Μπάουερ (Steven Bauer) έχει έναν γιο, τον 28χρονο Αλεξάντερ.