Τζένιφερ Λόπεζ: Ραντεβού στη Μύκονο τον Ιούλιο

18.06.2014
Ελλάδα "δαγκωτό" ψηφίζει για τις διακοπές της η διάσημη Λατίνα σταρ, την οποία, μην εκπλαγείτε αν δείτε στο Νησί των Ανέμων καταμεσίς του καλοκαιριού!!!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κέλι Ρίπα (Kelly Ripa) και του Μάικλ Στράχαν (Michael Strahan) πήγε η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) χθες.

Κούκλα και με πολύ ανεβασμένη διάθεση, η 44χρονη σταρ κάθισε δίπλα στους παρουσιαστές και δέχτηκε με χαρά να παίξει ένα παιχνίδι μαζί τους, όπου θα της έκαναν πολλές προσωπικές ερωτήσεις και εκείνη -φυσικά- θα έπρεπε να απαντήσει με ειλικρίνεια.

Ανάμεσα στα πολλά που τη ρώτησαν, ήταν ποιος την κάνει να γελά περισσότερο. "Η μαμά μου", απάντησε εκείνη χωρίς δισταγμό. Και αμέσως μετά ήρθε το κομμάτι που μας αφορά ως... έθνος.

"Ποιο μέρος του κόσμου που δεν έχεις επισκεφτεί θα ήθελες να επισκεφτείς;". "Ελλάδα", απάντησε η JLo ενώ ύστερα από λίγη σκέψη το έκανε πιο συγκεκριμένο. "Μύκονος, εκεί θα ήθελα να πάω", συμπλήρωσε για να ενθουσιάσει και τους παρουσιαστές οι οποίοι όχι μόνο συμφώνησαν αλλά της έκαναν και πρόταση.

"Εγώ θα σε πάω", της είπε η Ρίπα, η οποία προφανώς την ξέρει καλά τη Μύκονο και ούτε λίγο ούτε πολύ έκλεισαν το ραντεβού για τον Ιούλιο.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το εν λόγω απόσπασμα και όσοι είστε στο Νησί των Ανέμων τον επόμενο μήνα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά...