Στην Ελλάδα το καλοκαίρι ο Τζορτζ Κλούνεϊ

02.06.2014
Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα ο διάσημος ηθοποιός θα βρεθεί στη χώρα μας λίγο πριν ντυθεί γαμπρός.

Το όνομα του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) "έπαιξε" αρκετά τον τελευταίο χρόνο δίπλα με αυτό της χώρας μας, από τη στιγμή που ο 52χρονος σταρ εκφράστηκε δημοσίως υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων στην Ελλάδα.

Δεν είναι κρυφό μάλιστα πως ο Υπουργός Εξωτερικών, Πάνος Παναγιωτόπουλος έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον φρεσκοαρραβωνιασμένο Τζορτζ για τη στάση του αυτή, ενώ λέγεται πως από εκείνη τη στιγμή "προσπαθεί με νύχια και με δόνται να τον φέρει στην Ελλάδα". Και να που σύμφωνα με τον "Βηματοδότη" της Κυριακής (1/6/2014) τα κατάφερε, με τη βοήθεια του κοινού τους φίλου, Τζιμ Γιανόπουλος, ο οποίος τυγχάνει αφεντικό της 20th Century Fox. Και Έλληνας φυσικά.

Ιδού το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη στήση της εφημερίδας:

"...Αναφέρει χαρακτηριστικά τα εγκαίνια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ) το καλοκαίρι και την έκθεση 'Οι Ελληνες - Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο', η οποία για πρώτη φορά θα ταξιδέψει στο εξωτερικό, με πρώτο σταθμό τον Καναδά. Εν συνεχεία, Νέα Υόρκη. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, θα πείτε, πού κολλάει; Ε, για όλα έχει φροντίσει ο υπουργός. Βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τον «κολλητό» του Κλούνεϊ, αφεντικό της 20th Century Fox, Τζιμ Γιαννόπουλο, o οποίος με τη σειρά του βρίσκεται σε επαφή με τον διάσημο αμερικανό ηθοποιό (και τη λιβανέζα αρραβωνιαστικιά του) και είπε το «ναι»! 'Ladies, George Clooney is now in Greece' θα πει ξαφνικά το καλοκαίρι ο υπουργός Πολιτισμού, ο οποίος δίνει και λεπτομέρειες. Πρώτον, επισκέφθηκε τον κ. Γιαννόπουλο στο σπίτι του στο Λος Αντζελες και συζήτησαν από κοντά το θέμα. Δεύτερον, ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα έρθει για ξεκούραση στην Αθήνα και, τρίτον, θα τον φιλοξενήσουν δύο εφοπλιστικές οικογένειες. Ολα αυτά βεβαίως μετά τον... ανασχηματισμό.".

Εμείς, φυσικά, αναμένουμε... Με το καλό!