Έξαλλη Μουλαζίμ σε ρόλο Πυθίας: Χώρισε ή όχι;

02.06.2014
Κουίζ για δυνατούς λύτες ή για αναγνώστες που έχουν ικανότητες να εξηγούν... χρησμούς είναι η συνέντευξη που έδωσε η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Κουίζ για δυνατούς λύτες ή για αναγνώστες που έχουν ικανότητες να εξηγούν... χρησμούς είναι η συνέντευξη που έδωσε η Νεσχάν Μουλαζίμ Το μοντέλο από την Τουρκία για πρώτη φορά μίλησε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χώρισε με τον Γιάννη Σιδεράκη και να έχουν παντρευτεί και κρυφά. Και ειδικά με το τελευταίο η όμορφη Νεσχάν έγινε έξαλλη!

«Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο να με ρωτήσει, απλά το έγραψαν, μάλιστα με λεπτομέρειες που άγγιζαν τη σφαίρα της φαντασίας. Το τηλέφωνό μου άρχισε να χτυπάει αφότου γράφτηκε και δεν το σήκωσα ποτέ. Με ενοχλεί να με παίρνουν για κουτσομπολιό. Εδώ τσακώθηκα με φίλες μου γιατί με πήραν με υφάκι για να τους πω τι έγινε. Δεν βγήκα ποτέ να το διαψεύσω ούτε να το επιβεβαιώσω, γιατί είναι κάτι δικό μου που αφορά εμένα, το σύντροφό μου και τις οικογένειές μας» δηλώνει για τα δημοσιεύματα περί κρυφού γάμου, πριν λίγους μήνες.

Και προσθέτει: «Και λίγο μετά το δημοσίευμα του γάμου, διάβασα πως χώρισα. Λεπτομέρειες, βαρύγδουποι τίτλοι, χωρίς πάλι κανείς να με ρωτήσει. Δεν σεβάστηκαν τίποτα. Αν θέλεις να το γράψεις, κάν’ το με ωραίο τρόπο.

Μπορεί να περάσαμε μια κρίση, μπορεί να ήταν ένας τσακωμός, μπορεί να μην ήταν τίποτα! Γιατί να πω πράγματα που στην πορεία θα τα πάρω πίσω;» αναρωτιέται και με τόσα ερωτηματικά που έβαλε, μπερδευτήκαμε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μετακόμιση της στη Μυτιλήνη, όταν συνόδευσε τον Σιδεράκη στο νησί, λόγω των ποδοσφαιρικών του υποχρεώσεων στην ομάδα της Καλλονής. «Εγώ, όταν πήγα στο νησί με τον Γιάννη, πήγα για να ζήσω με τον άνθρωπό μου έχοντας τις καλύτερες προθέσεις. Στην πορεία, όμως, τα πράγματα άλλαξαν, επειδή μπαίνει στη μέση η καθημερινή τριβή. Δεν έχω να πω κακά λόγια για αυτή τη σχέση. Με τον άνθρωπο αυτόν αγαπιόμαστε. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει, ό τι και να γίνει. Γνωρίζω και αγαπάω την οικογένειά του. Αλλάζουν οι συνθήκες, αλλάζουν κάποια πράγματα, αλλά η αγάπη όχι» δηλώνει η... Πυθία Μουλαζίμ.

Στο τέλος, πάντως, έκανε κι έναν απολογισμό της σχέσης της κι αν έχει κάνει η ίδια κάποια λάθη. «Όταν περνάς χρόνο μακριά από το σύντροφό σου, κοιτάς ψύχραιμα τα πράγματα, μπορείς να αναγνωρίσεις τα λάθη. Αν έχεις τον άλλο μπροστά σου, βγαίνει ο εγωισμός και κανείς δεν θέλει να κάνει πίσω σε έναν τσακωμό. Εδώ και ενάμιση μήνα δεν περνάμε τόσο χρόνο μαζί και μπορώ να δω τα πράγματα πιο σωστά, να χτίσω πιο σωστές βάσεις για τη συνέχεια. Ο Γιάννης τώρα έχει διακοπές από τις προπονήσεις και είναι με τους φίλους του, ενώ σε μένα έχουν προκύψει διάφορες δουλειές, ετοιμάζομαι για τη Μύκονο, έχω κάποια shows και δεν είμαστε κοντά» δήλωσε. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Πηγή: People