Μεγαλεία: Οι Βερσαλλίες πριβέ για τους Κίμυε

20.05.2014
Οι τελευταίες πληροφορίες για τον γάμο της Κιμ και του Κάνιε προϊδεάζει για υπερπαραγωγή.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) παντρεύονται. Αρχικός προορισμός –την Παρασκευή- για τους καλεσμένους το Παρίσι από όπου θα τους "πετάξουν" όλους το Σάββατο μέχρι τη Φλωρεντία και το παλάτσο για να παραβρεθούν στη μεγάλη στιγμή τους.

Αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα ήταν ότι την παραμονή θα δινόταν ένα μεγάλο πάρτι στην Πόλη του Φωτός, όμως σήμερα μαθαίνουμε –και μάλιστα επίσημα- όλες τις μεγαλειώδεις (!) λεπτομέρειες.

Οι Κίμυε κατόρθωσαν να "κλείσουν" το παλάτι των Βερσαλλιών αποκλειστικά για τους καλεσμένους τους, προσφέροντάς τους ένα πριβέ, βραδινό τουρ.

Η κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ζεύγος και τη διοίκηση του παλατιού τα λέει όλα.

"Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουεστ αποφάσισαν να επιτρέψουν τους καλεσμένους τους να ανακαλύψουν το παλάτι των Βερσαλλιών κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής επίσκεψης-έκπληξης την Παρασκευή 23 Μαΐου, την παραμονή του γάμου τους. Παίρνοντας αυτή την απόφαση, συνεισφέρουν στην καλύτερη κατανόηση και διατήρηση της ξεχωριστής κληρονομιάς του κάστρου των Βερσαλλιών το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως Παγκόσμιο Κληροδότημα από την UNESCO", γράφει η ανακοίνωση που σαφέστατα ικανοποιεί το ζεύγος έστω και ως… "παρηγοριά στον άρρωστο". Και αυτό γιατί οι Κίμυε θα προτιμούσαν να κάνουν τον γάμο στο παλάτι και όχι το πάρτι, αλλά εφόσον έφαγαν "πόρτα" για το μυστήριο, τι να κάνουν… Έστω!

Πάντως οι φήμες θέλουν το ζεύγος να ανταλλάσει τους όρκους του στο Φόρτε ντι Μπελβεντέρε (Forte di Belvedere) της Φλωρεντίας σε μια τελετή που θα παρακολουθήσουν οι περίπου 200 καλεσμένοι και υπολογίζεται ότι θα κοστίσει γύρω στα €300.000. Αυτές τις ώρες στο παλάτι επικρατεί "οργασμός εργασιών" για να γίνουν όλα όπως τα θέλουν οι νεόνυμφοι.

Όσο για το οπτικό υλικό της μεγάλης μέρας. Παρά το γεγονός ότι η Κιμ είχε αποκλείσει το γεγονός να προβληθεί ο γάμος της στο ριάλιτι της οικογένειας, οι κακές γλώσσες θέλουν το ευτυχές γεγονός να βιντεοσκοπείται από πέντε (!) κάμερες και τη μαμά Κρις Τζένερ (Kris Jenner) ανένδοτη ως προς τα αντίθετο.

Ε, καλά.. δεν θέλει και φαντασία. Το χάνεις τέτοιο "κελεπούρι"; Δεν νομίζω!