Βίντεο-σκάνδαλο: Η αδελφή Μπιγιονσέ δέρνει τον Τζέι Ζι

13.05.2014
Χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο από τις μπουνιές που έφαγε ο διάσημος ράπερ από την κουνιάδα του. Μπροστά στην –αμέτοχη- σύζυγο.

Ο Τζέι Ζι (Jay Z) και η Μπιγιονσέ (Beyonce) παραβρέθηκαν πρόσφατα στο Met Gala που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη, όπως και πλήθος άλλων διάσημων από όλους τους χώρους της σόουμπιζ.

Μαζί με το ισχυρό ζεύγος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, στην εκδήλωση βρέθηκε και η μικρότερη αδελφή της 32χρονης σταρ, Σολάνζ Νόουλες (Solange Knowles) η οποία μπορεί να πόζαρε χαρούμενη και λαμπερή στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, όμως φεύγοντας το βράδυ από το δείπνο που ακολούθησε τα έκανε… γυαλιά καρφιά.

Σε βίντεο από κάμερα που βρίσκεται μέσα σε ασανσέρ του ξενοδοχείου "The Standard" –και φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα το δίκτυο TMZ- φαίνεται ξεκάθαρα η Σολάνζ να επιτίθεται με δύναμη στον γαμπρό της, τόσο λεκτικά όσο με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ δίπλα της ένας άντρας που προφανώς είναι σωματοφύλακας να προσπαθεί να τη συγκρατήσει.

Όσο για την Μπιγιονσέ. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο βίντεο,που ακολουθεί, η διάσημη τραγουδίστρια παρακολουθεί το συμβάν τελείως αμέτοχη, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι κατά την έξοδο της παρέας από το ξενοδοχείο, οι δύο αδελφές μπήκαν στο ίδιο αυτοκίνητο ενώ ο Τζέι Ζι εξαφανίστηκε ψάχνοντας μέσο για να γυρίσει στο σπίτι του.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί δείτε το τρίο να φτάνει στο γκαλά, όταν κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πώς θα τελείωνε εκείνη η βραδιά.

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν στην έκρηξη της 27χρονης τραγουδίστριας; Επίσημες δηλώσεις δεν υπάρχουν, όμως πληροφορίες θέλουν την οξύθυμη Σολάνζ να έχει τσακωθεί λίγο νωρίτερα με τη σχεδιάστρια Ρέιτσελ Ρόι (Rachel Roy), την Μπιγιονσέ να προσπαθεί να τις χωρίσει και τον Τζέι Ζι, με τον οποίο σημειωτέον η Σολάνζ έχει μια πολύ στενή σχέση, να λέει τη λάθος κουβέντα. Ε... την πλήρωσε ακριβά!

Πάντως, η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι, λίγες ώρες μετά το συμβάν εθεάθησαν περιχαρείς να παρακολουθούν αγώνα μπάσκετ οι δυο τους. Αν υπάρξουν εξελίξεις, θα τις μάθουμε...