Η Κοντσίτα είναι παντρεμένη (όχι θα κάτσει να σκάσει)!

12.05.2014
Η γυναίκα με το μούσι όπως την έμαθε ο κόσμος, το τεμπέλικο αγόρι που βαριέται να ξυριστεί - όπως αυτοαποκαλείται η ίδια, η ευφυής τριχοφυής όπως την αποκάλεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Θέκλα όπως τη λέμε στην παρέα μας εμείς, δε μασάει κουτόχορτο. Αυτό ειναι το μόνο σίγουρο. Η Κοντσίτα Βουρστ (Conchita Wurst) πήρε την τραγουδάρα παρέα με τη φωνάρα της και ερμήνευσε ένα α λα Σίρλεϊ Μπάσεϊ κομμάτι που άνετα θα μπορούσε να είναι το μουσικό θέμα του επόμενου Τζειμς Μποντ, και βγήκε πρώτη. Τι ήθελε; Να αποδείξει ότι όλα είναι δυνατά. Ε τα κατάφερε, κι αυτό, μας αρεσει δε μας αρέσει, πρέπει να το παραδεχτούμε. Στα προσωπικά τώρα, επίσης είναι ευτυχισμένη. Ειναι μάλιστα παντρεμένη. Ζει τον έρωτά της εδω και έξι χρόνια και εκτός από καλιτέχνης ειναι και σύζυγος. Ο επισης με μούσι Ζακ Πατριάκ (Jacques Patriaque) είναι ο σύντροφός της και είναι περφόρμερ σε μπουρλέσκ σόου και παρόλο που οι δυο τους νιώθουν σαν να γνωρίζονται μια ζωή, δηλώνουν ερωτευμένοι όπως στην αρχή. Η ίδια δηλώνει: «Πριν από τέσσερα χρόνια, γνώρισα τον κούκλο άνδρα μου σε γκέι μπαρ στο Παρίσι. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Αποφασίσαμε να παντρευτούμε και να ‘μαστε τώρα εδώ... βαθιά ερωτευμένοι ακόμη!», είχε δηλώσει το 2012. Πιστή και αφοσιωμένη σύζυγος, αλλά πιστή και στον αγώνα της κατά των διακρίσεων. Η Κοντσίτα μετά τη νίκη της είπε: "Θα συνεχίζω να είμαι πιστή στον αγώνα μου κατά των διακρίσεων. Είμαι πεπεισμένη ότι στον 21ο αιώνα πραγματικά ΟΛΟΙ έχουν το δικαίωμα να ζήσουν όπως θέλουν, αρκεί να μην τραυματίζουν ή περιορίζουν την ελευθερία των υπόλοιπων. Και απ' όσο ξέρω, εγώ δεν έχω βλάψει κανέναν". Να σημειώσουμε οτι το πραγματικό όνομα της/του είναι Tom Neuwirth. Το Wurst, αφενός σημαίνει «λουκάνικο» στα γερμανικά, αφετερου η ίδια διευκρίνησε ότι το επέλεξε από τη γερμανική φράση «Das ist mir doch alles Wurst», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «είναι όλοι το ίδιο για μένα», «δεν με νοιάζει». Ε.Σ.

Η γυναίκα με το μούσι όπως την έμαθε ο κόσμος, το τεμπέλικο αγόρι που βαριέται να ξυριστεί - όπως αυτοαποκαλείται η ίδια, η ευφυής τριχοφυής όπως την αποκάλεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Θέκλα όπως τη λέμε στην παρέα μας εμείς, δε μασάει κουτόχορτο. Αυτό ειναι το μόνο σίγουρο. Η Κοντσίτα Βουρστ (Conchita Wurst) πήρε την τραγουδάρα παρέα με τη φωνάρα της και ερμήνευσε ένα α λα Σίρλεϊ Μπάσεϊ κομμάτι που άνετα θα μπορούσε να είναι το μουσικό θέμα του επόμενου Τζειμς Μποντ, και βγήκε πρώτη. Τι ήθελε; Να αποδείξει ότι όλα είναι δυνατά. Ε τα κατάφερε, κι αυτό, μας αρεσει δε μας αρέσει, πρέπει να το παραδεχτούμε.

Στα προσωπικά τώρα, επίσης είναι ευτυχισμένη. Ειναι μάλιστα παντρεμένη. Ζει τον έρωτά της εδω και έξι χρόνια και εκτός από καλιτέχνης ειναι και σύζυγος. Ο επισης με μούσι Ζακ Πατριάκ (Jacques Patriaque) είναι ο σύντροφός της και είναι περφόρμερ σε μπουρλέσκ σόου και παρόλο που οι δυο τους νιώθουν σαν να γνωρίζονται μια ζωή, δηλώνουν ερωτευμένοι όπως στην αρχή.

Η ίδια δηλώνει: «Πριν από τέσσερα χρόνια, γνώρισα τον κούκλο άνδρα μου σε γκέι μπαρ στο Παρίσι. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Αποφασίσαμε να παντρευτούμε και να ‘μαστε τώρα εδώ... βαθιά ερωτευμένοι ακόμη!», είχε δηλώσει το 2012.

Πιστή και αφοσιωμένη σύζυγος, αλλά πιστή και στον αγώνα της κατά των διακρίσεων. Η Κοντσίτα μετά τη νίκη της είπε: "Θα συνεχίζω να είμαι πιστή στον αγώνα μου κατά των διακρίσεων. Είμαι πεπεισμένη ότι στον 21ο αιώνα πραγματικά ΟΛΟΙ έχουν το δικαίωμα να ζήσουν όπως θέλουν, αρκεί να μην τραυματίζουν ή περιορίζουν την ελευθερία των υπόλοιπων. Και απ' όσο ξέρω, εγώ δεν έχω βλάψει κανέναν".

Να σημειώσουμε οτι το πραγματικό όνομα της/του είναι Tom Neuwirth. Το Wurst, αφενός σημαίνει «λουκάνικο» στα γερμανικά, αφετερου η ίδια διευκρίνησε ότι το επέλεξε από τη γερμανική φράση «Das ist mir doch alles Wurst», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «είναι όλοι το ίδιο για μένα», «δεν με νοιάζει».

Ε.Σ.