Πρωτόγνωρο "ατύχημα" στο πρόσωπο της Τζολί

13.05.2014
Καταστροφές στυλιστικές συμβαίνουν ακόμη και στους πιο διάσημους. Και ιδού οι αποδείξεις που "χτύπησαν" την 38χρονη σταρ στην τελευταία της έξοδο.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του της παγκόσμιας σόουμπιζ και εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνισή της εδώ και χρόνια.

Όμως, χθες, της συνέβη ένα "ατύχημα" πρωτόγνωρο καθώς συνοδεύοντας τον σύντροφό της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) στην πρεμιέρα του πρότζεκτ "Normal Heart", του οποίου εκείνος υπογράφει την παραγωγή, στη Νέα Υόρκη, η Άντζι εμφανίστηκε με έντονα σημάδια λευκής πούδρας στο πρόσωπο.

Προφανώς από τη βιασύνη δεν είχε στρώσει καλά το μακιγιάζ και κανείς δεν το κατάλαβε παρά μόνο όταν άρχισαν να αστράφτουν τα φλας.



Κούκλα με το μαύρο φορεματάκι της, κατά τα άλλα, η Τζολί δεν σταμάτησε να χαμογελά και να ποζάρει δίπλα στον αγαπημένο της, μην έχοντας ιδέα για την… "καταστροφή" στο αριστερό της μάγουλο.

Τελικά κορίτσια, μη σκάτε… Ατυχήματα συμβαίνουν "και στις καλύτερες οικογένειες", όπως βλέπετε!

Πάντως, το συγκεριμένο παράδοξο γεγονός δεν μπορεί να μη συσχετιστεί με μία από τις προηγούμενες εμφανίσεις της Τζολί, όπου είχε τα ίδια λευκά σημάδια -σαν από πούδρα- στο γόνατό της.

Η εν λόγω εμφάνιση ήταν στις 9 Μαΐου στο Λονδίνο όπου η Αντζελίνα είχε εμφανιστεί για την προώθηση της ταινίας της "Maleficent". Μαζί της η Ελ Φάνινγκ, και αν κοιτάξετα καλά στο δεξί της γόνατο, θα δείτε το "ύποπτο" σημάδι... Τι συμβαίνει τελικά, Άντζι; Όντως κρύβεται κάτι πίσω από αυτή τη λευκή σκόνη, ή απλά, πρέπει να αλλάξεις... μακιγιέρ;;;; Ή μήπως βάζει ο Μπραντ πούδρα στο χέρι για να μην ιδρώνει (!), τη χαϊδεύει και αφήνει τα σημάδια του;;;