Καυτά ζευγάρια από τον "παπαράτσι" φακό του Μαριο Τεστίνο

06.05.2014
Ο διεθνούς φήμης ιταλός φωτογράφος κάνει "ερασιτεχνικά" κλικ στο "περιθώριο" του λαμπερού Met Gala γεμίζοντας το Instagram με άκρως ενδιαφέρουσες "παπαρατσικές" φωτογραφίες.

Ο Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) είναι ίσως ο πιο διάσημος φωτογράφος της εποχής του έχοντας απαθανατίσει με τον φακό του τα πιο μεγάλα ονόματα της σόουμπιζ, της πολιτικής και των... παλατιών.

Εκτός, όμως, από τις επαγγελματικές σχέσεις που έχει με τους "πάντες", ο Τεστίνο έχει αναπτύξει όλα τα χρόνια και ισχυρούς φιλικούς δεσμούς με όλους εκείνους που του δείχνουν πάντα απεριόριστη εμπιστοσύνη σε κάθε του βήμα.

Χθες, όπως ήταν φυσικό, βρέθηκε και ο Μάριο στη λαμπερή εκδήλωση της Met όπου και απαθανάτισε τους κολλητούς του με το κινητό, ανεβάζοντας στη συνέχεια τις φωτογραφίες στο Instagram.

Ιδού λοιπόν η καυτή... σοδειά, ξεκινώντας από την Μπιγιονσε (Beyonce) και τον Τζέι Ζι (Jay Z) που βλέπετε και στην αρχή και συνεχίζοντας με Ζιζέλ (Gisele) και τον σύζυγο Τομ Μπρέιντι (Tom Brady) σε τρυφερές περιπτύξεις...


Στη συνέχεια, σε άλλα δύο κλικ βλέπουμε τη Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) και τον αγαπημένο της, Σον Πεν (Sean Penn) που έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Ο φακός του Τεστίνο απαθανάτισε στη συνέχεια και τη ζουμερή Κέιτ Άπτον (Kate Upton) να ποζάρει μαζί με τον Ντομένικο Ντόλτσε (Domenico Dolce) αλλά και τον Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) σε παιχνιδάκια με τη Στέλα ΜακΚάρτνεϊ (Stella McCartney) και μια φίλη