Σάλος από τον αρραβώνα του Τζορτζ Κλούνεϊ

27.04.2014
Πρόταση γάμου εξπρές λέγεται ότι έκανε ήδη ο διάσημος γόης της σόουμπιζ.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) έχει τη φήμη του πιο περιζήτητου εργένη στο Χόλιγουντ με την Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabeta Canalis) και τη Στέισι Κίμπλερ (Stacey Kimbler) να φτάνουν στην πηγή αλλά νερό να μην πίνουν...

Τελικά, όμως φαίνεται ότι ο 52χρονος σταρ δεν είχε "θέμα" με τον γάμο αλλά με τις εν λόγω κυρίες, που δεν του την "έβγαζαν" την πρόταση.

Μέχρι που ήρθε η "μία και μοναδική" και όλα άλλαξαν.

Τους τελευταίους έξι μήνες ο Κλούνεϊ έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της βρετανίδας μεγαλοδικηγόρου Αμάλ Αλαμουντίν (Amal Alamuddin) με την οποία σημερινά δημοσιεύματα τον θέλουν ήδη αρραβωνιασμένο.

Πηγή των ολοένα και πιο έντονων φημών το κοτρώνι που λάμπει τις τελευταίες μέρες στο χέρι της μελαχρινής 36χρονης ενώ πηγές του περιοδικού People αναφέρουν ότι οι δύο ερωτευμένοι νιώθουν έτοιμοι να περάσουν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο.

"Ο Τζορτζ και η Αμάλ προσπαθούν να κρατήσουν τα πάντα σε πολύ χαμηλούς τόνους, χωρίς όμως και να κρύβονται πια", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού επιβεβαιώνοντας τον αρραβώνα.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπήρξε παντρεμένος ήδη μια φορά. Η "τυχερή" ήταν η ηθοποιός Τάλια Μπάλσαμ (Talia Balsam) και γάμος κράτησε 4 χρόνια, απ ό το 1989 μέχρι το 1993.

Όσο για τον νέο γάμο; Αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά του ηθοποιού για τα... συχαρίκια.