Πρώην σύζυγος Πάλτροου: Εγώ φταίω για τον χωρισμό

28.04.2014
Ο Κρις Μάρτιν μιλά πρώτη φορά για τη διάλυση του γάμου του με τη διάσημη ηθοποιό και αναλαμβάνει την ευθύνη του.

Ύστερα από 11 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) και ο Κρις Μάρτιν (Chris Martin) ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, παρόλο που αντί για τη λέξη διαζύγιο επιλέχθηκε ο όρος "συνειδητό ξε-ζευγάρωμα" (στην κυριολεξία του).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χωρισμός του ζεύγους είναι κάτι παραπάνω από φιλικός καθώς οι δυο τους έκαναν ήδη διακοπές στις Μπαχάμες με τα παιδιά τους, ως χωρισμένοι, ενώ δεν έλειψαν και οι κοινές τους κοινωνικές εμφανίσεις.

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα και για τον 37χρονο τραγουδιστή των Coldplay να εξηγήσει -με δικά του λόγια- το γιατί κατάρρευσε ο γάμος του με την 40χρονη Πάλτροου. Αν και δεν συμφωνεί με τον συγκεκριμένο ορισμό.

"Δεν θα χρησιμοποιούσα τον όρο 'κατάρρευση' –ήταν βασικά μια συνειδητοποίηση σχετικά με την προσπάθεια να μεγαλώσουμε", εξήγησε μιλώντας στον Ζέιν Λόου (Zane Lowe) του Radio 1 ο Κρις Μάρτιν, σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun" προχωρώντας και σε περισσότερες λεπτομέρειες.

"Αν δεν μπορείς να ανοιχτείς ο ίδιος, δεν μπορείς και να εκτιμήσεις και το θαύμα εκ των έσω. Έτσι, μπορεί να είσαι με κάποιον πραγματικά υπέροχο αλλά επειδή έχεις τα δικά σου θέματα δεν μπορείς να επιτρέψεις αυτό να γιορταστεί με τον κατάλληλο τρόπο".

Και κάνοντας αυτή την εισαγωγή, ο Μάρτιν εξηγεί πως οι προσωπικοί του φόβοι μπήκαν στη μέση και εμπόδισαν την ευτυχία του.

"Αυτό που άλλαξε για μένα ήταν ότι δεν ήθελα να συνεχίσω στη ζωή και να φοβάμαι την ίδια τη ζωή, να φοβάμαι την αγάπη, να φοβάμαι την απόρριψη, να φοβάμαι την αποτυχία. Από τη στιγμή που εμφανίστηκε η μπάντα μας, βρεθήκαμε στην επιφάνεια γιατί κάνουμε ένα συγκεκριμένο πράγμα πολύ καλά. Πριν από δύο χρόνια όμως, έγινα χάλια, πραγματικά, γιατί δεν μπορούσα να απολαύσω το ότι είμαστε καλοί, ούτε και τα σπουδαία πράγματα γύρω μου, παρά τα νιώθω να με βαραίνουν", εξήγησε σοβαρά ο Κρις Μάρτιν για να καταλήξει αναλαμβάνοντας πάσα ευθύνη.

"Πρέπει να μην κατηγορώ κανέναν άλλο και να κάνω μερικές αλλαγές", δήλωσε ο διάσημος τραγουδιστής κάνοντας τον απολογισμό του.