Χώρισε προτού καν παντρευτεί η Ούμα Θέρμαν

25.04.2014
Η Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) είναι και πάλι ελεύθερη. Η δημοφιλής ηθοποιός διέλυσε τον αρραβώνα με τον πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Αρπάντ Μπουσόν (Arpad Busson)! Αν αυτή η είδηση σου φαίνεται γνωστή, ναι, την έχει διαβάσει πάλι το 2009!

Όπως φαίνεται, ο γάμος της Ούμα με τον πατέρα του τρίτου της παιδιού, δεν είναι γραφτό να συμβεί.

Η ηθοποιός και ο γάλλος επιχειρηματίας διέλυσαν και πάλι τον αρραβώνα τους ενώ η κορούλα τους Λούνα (στα χαρτιά Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson) είναι μόλις 21 μηνών.

Η πρώτη φήμη για χωρισμό του ζευγαριού εμφανίστηκε στις 8 Απριλίου, οπότε και η 43χρονη Θέρμαν έκανε σόλο εμφάνιση στα πλαίσια γνωστού γκαλά (Grow Spring Gala).

Το ζευγάρι που ξεκίνησε να βγαίνει το 2007 ποτέ δεν γνωστοποίησε τα σχέδια γάμου του. Ο Αρπάντ Μπουσόν, 51 ετών σήμερα δεν έχει παντρευτεί ποτέ ενώ έχει δύο παιδιά από το δεσμό του με το διάσημο μοντέλο Ελ Μακφερσον (Elle Macpherson).

Από τη μεριά της, η Θέρμαν έχει παντρευτεί δύο φορές, με το Γκάρι Όλντμαν από το 1990-1992 και με τον Ήθαν Χοκ από το 1998 έως το 2005.

Μιλώντας νωρίτερα φέτος για τον επικείμενο γάμο της στο περιοδικό W, η Θέρμαν τόνισε:

“Δεν βιάζομαι! Όταν θα είμαστε έτοιμοι, κάποια μέρα, θα το κάνουμε”!

Αυτή, είναι η δεύτερη φορά που η Ούμα, επιστρέφει το μονόπετρο των 8 καρατίων μετά τον πρώτο χωρισμό και τη δεύτερη πρόταση γάμου το 2011.