Νεκρή βρέθηκε η κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ

08.04.2014
Στα 25 της χρόνια η Πίτσες Γκέλντοφ άφησε χθες την τελευταία της πνοή.

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το BBC και όλα τα μέσα παγκοσμίως κάνουν σιγά σιγά η 25χρονη κόρη του τραγουδιστή των Boomtown Rats, Μπομπ Γκέλντοφ (Bob Geldof) και της τηλεοπαρουσιάστριας Πόλα Γιέιτς (Paula Yates) βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Κεντ χθες το απόγευμα.

"Σε αυτή τη φάση, ο θάνατός της αναφέρεται ως ανεξήγητος και ξαφνικός", αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας του Κεντ, προσθέτοντας ότι όλοι προσπαθούν να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη.

Η Πίτσες ήταν πολύ γνωστή στους κοσμικούς κύκλους ενώ αφήνει πίσω της δύο γιους από τον γάμο της με τον Τόμας Κοέν (Thomas Cohen), τον Αστάλα 23 μηνών και τον Φέντρα, 11 μηνών.

"Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι", δήλωσε ο πατέρας της, επιβεβαιώνοντας τον θάνατο της κόρης του. "Ηταν η πιο ζωντανή, η πιο αστεία, έξυπνη και πονηρή και η πιο τρελούτσικη από όλους μας", πρόσθεσε ο 62χρονος μουσικός φανερά συγκινημένος. "Τί όμορφο παιδί! Πως είναι δυνατόν να μην την ξαναδούμε ποτέ; Πώς θα το αντέξουμε;" είπε στο BBC ο σερ Μπομπ Γκέλντοφ ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η δήλωση του συζύγου της άτυχης νεαρής.

"Οι δύο γιοί της, τη λάτρευαν την πολυαγαπημένη μου γυναίκα Πίτσες", δήλωσε ο Τόμας στο BBC, τονίζοντας θα μεγαλώσει τα παιδιά τους με τη μαμά στην καρδιά τους κάθε μέρα. "Θα την αγαπάμε πάντα", ολοκλήρωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ενδιαφέρον έχει πως μια από τις τελευταίες φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η Πίτσες στη σελίδα της στο Instagram ήταν μία από την ίδια όταν ήταν μωρό στην αγκαλιά της μητέρας της, Πόλα Γιέιτς, η οποία πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον Σεπτέμβριο του 2000. Η Πίτσες ήταν τότε 11 ετών.

Όσο για τον πατέρα της άτυχης Πίτσες; Το πιο διάσημο τραγούδι του συγκροτήματός του, Boomtown Rats, "I don't like Mondays" από σήμερα θα έχει ένα άλλο νόημα για εκείνον καθώς Δευτέρα αναγκάστηκε να μιλήσει για τον θάνατο της κόρης του.