Θρηνούν τα αρσενικά: Παντρεύεται η Παπαβασιλείου!

07.04.2014
Πλερέζες ετοιμάζονται να βάλουν τα αρσενικά του τόπου και δίκιο έχουν. Τα μαντάτα που έρχονται είναι μαύρα και θέλουν την Έλενα Παπαβασιλείου να μπαίνει με δόξες και τιμές στο κλαμπ των παντρεμένων.

Ω ναι. Όπως φαίνεται και αυτό το κορμί αποφάσισε να νοικοκυρευτεί. Ο έρωτας της με τον παλιό της συμμαθητή, Σταμάτη Κώνστα καλά κρατεί και μπορεί να είναι μόλις λίγους μήνες μαζί, όμως, δείχνουν έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα!

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό «Secret», η σέξι Έλενα είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της! Εξάλλου, το να παντρευτεί και να γίνει μάνα ήταν το μεγάλο της όνειρο και ως φαίνεται ο κρεατέμπορας αγαπημένος της είναι ο ιδανικός σύντροφος για να το πραγματοποιήσει.


Με τον Σταμάτη κάνουν πολλά πράγματα μαζί, έχουν άριστη επικοινωνία και κατανοούν πολύ ο ένας τον άλλον! «Νιώθω εκτίμηση στο πρόσωπό του και γι αυτό τον άφησα να με πλησιάσει αμέσως», έχει δηλώσει η Παπαβασιλείου για εκείνον.

Διάβασε επίσης: Έλενα Παπαβασιλείου, brazilian και ξερό ψωμί! (pics)