Λόρενς & Σάιρους: γιατί σφάζονται τελικά;

02.12.2013
Πόλεμος φαίνεται ότι έχει ανοίξει ανάμεσα στις δύο διάσημες νεαρές της σόουμπιζ, που δεν αποκλείεται να τσακώνονται για έναν άντρα.

Ας δούμε πρώτα τα δεδομένα. Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) ήταν αρραβωνιασμένη με τον Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth), ο οποίος τυγχάνει συμπρωταγωνιστής -και κινηματογραφικό αντικείμενο το πόθου- της Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) στις ταινίες "The Hunger Games".

Το ζεύγος χώρισε, η Μάιλι το "πήρε αλλιώς" προς το πιο έξαλλό της, η Τζένιφερ πήρε τον Λίαμ αλά μπρατσέτα και η Σάιρους τα "πήρε" κρανίο.

Έχοντας δείξει ότι καμία σχέση δεν θέλει να έχει με τον παλιότερο εαυτό της, η Μάιλι Σάιρους άρχισε τη μία πρόκληση μετά την άλλη, μέχρι που η Τζένιφερ Λόρενς, χωρίς φυσικά να μιλά ανοιχτά για εκείνη "καταδίκασε" την τάση αυτή με "το σεξ να πουλάει" σαν τρελό, ειδικά στις μικρές ηλικίες.

Μία που το άκουσε η Μάιλι και μία που της γύρισε το μυαλό, όπως μεταφέρουν πηγές στο περιοδικό "Heat" τονίζοντας ότι η 20χρονη τραγουδίστρια βρίσκει την 23χρονη ηθοποιό τρελή υποκρίτρια.

"Η Μάιλι νιώθει ότι η Τζένιφερ πάντα προσπαθεί να κάνει τη φεμινίστρια σε όλες τις συνεντεύξεις της, αλλά μετά ποζάρει με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα για να προωθήσει τις ταινίες της", μεταφέρει η πηγή τονίζοντας ότι η Μάιλι το βρίσκει πολύ ψεύτικο όλο αυτό.

"Η Μάιλι είναι έξαλλη και βρίσκει την Τζένιφερ υποκρίτρια αν σκεφτεί κανείς ότι στις ταινίες X-Men στην ουσία έπαιζε γυμνή φορώντας μόνο μπογιά στο κορμί της. Δεν πουλάει σεξ και αυτή;", συνεχίζουν οι πηγές υπογραμμίζοντας πως η Λόρενς "στην κυριολεξία κρέμεται επάνω στον Λίαμ στο όποιο κόκκινο χαλί".

Οι δύο γυναίκες γνωρίζονται από παλιά, όμως φαίνεται ότι τώρα πια, αυτά που τους χωρίζουν είναι πιο πολλά από αυτά που τους ενώνουν...

Ζ. Κ.