Η Μέγκαν Φοξ μιλά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη

26.11.2013
Μανούλα ξανά ετοιμάζεται να γίνει η σέξι ηθοποιός και αποκαλύπτει μυστικά της ζωής της.

Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Με τον σύζυγό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green) έχουν έναν γιο, τον 14 μηνών Νόα (Noah), ενώ εκείνος έχει ακόμη έναν γιο, τον 11χρονο Κάσιους, από την προηγούμενη σχέση του με την ηθοποιό Βανέσα Μαρσιλ (Vanessa Marcil).

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, λέγεται ότι και αυτό το μωρό θα είναι αγοράκι ενώ η μέλλουσα μανούλα περνά αυτή την εγκυμοσύνη πολύ πιο χαλαρά…

"Όλα μέχρι τώρα είναι πολύ πιο εύκολα. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχω ήδη ένα μωρό και είμαι τόσο απασχολημένη με τη φροντίδα του που δεν έχω χρόνο να παραδοθώ στην εγκυμοσύνη όπως έκανα την πρώτη φορά", παραδέχεται η 27χρονη καλλονή μιλώντας στο E! News.

Όσο για τον σύζυγό της, που υπήρξε πρωταγωνιστής της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς των 90s "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς"; Δηλώνει έτοιμος να πραγματοποιήσει ακόμη και στις πιο παράξενες επιθυμίες της.

"Κάνω ό,τι και αν ζητήσει και λέω ναι σε ότι θέλει", είχε πει το Γκριν στο περιοδικό "Us" τον Σεπτέμβριο… Εύγε και με το καλό!

Ζ. Κ.