Δανδουλάκη: Οι διάσημοι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της

26.11.2013
Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη και τούτη είναι η πρώτη φορά, που η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στους... επώνυμους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της.

Μίλησε επίσης και για τον Μάριο Πλωρίτη, με τον οποίο τους χώριζαν ηλικιακά δύο ολόκληρες γενιές. Κάτι που σήμερα συμβαίνει το αντίθετο, αφού οι γυναίκες σε πολλές περιπτώσεις είναι δύο γενιές μεγαλύτερες από τους άνδρες!

«Τίποτα ανθρώπινο δεν με ξενίζει. Ένα με απωθεί: η σχέση συμφέροντος. Κάνω αυτό για να κερδίσω κάτι άλλο. Αυτό σε έναν ερωτικό δεσμό ή σε μια σχέση ζωής τινάζει την ψυχή μου στον αέρα!» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει αρραβωνιασμένη με το Νίκο Γαλανό, ενώ για πρώτη φορά εκμυστηρεύτηκε ότι έζησε μία σύντομη σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Είναι γνωστό ότι υπήρξα αρραβωνιασμένη με τον Νίκο Γαλανό και ότι έζησα μια μικρή σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, κάτι που έγραψε ο ίδιος σε βιβλίο του» είπε. Επίσης, τόνισε ότι με τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή της, κρατάει καλές σχέσεις.

«Ναι. Δεν μου αρέσει οι σχέσεις να τελειώνουν άσχημα, δεν είναι ωραίο. Πρέπει να υπάρχει μια υγιής, ανθρώπινη επαφή. Αλλιώς είναι σαν να μην αποδεχόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά.