Ηλιάδη: Θέλει παιδί από τον Γκέντσογλου

21.11.2013
Καλεσμένη στα «Καρντάσιανς» ήταν η Αγγελική Ηλιάδη, το βράδυ της Πέμπτης και η αοιδός ήτο ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Για να καταλάβεις, η Ηλιάδη δεν «μάσησε» και στην ερώτηση αν θέλει να γίνει ξανά μανούλα και συγκεκριμένα από το νεαρό αγαπημένο της, εκείνη απάντησε θετικά.

«Θέλω πάρα πολύ να γίνω μητέρα από τον Σάββα!» παραδέχτηκε και μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό. Φανταζόμασταν ότι η Ηλιάδη, όπως και άλλες celebrities που διατηρούν σχέση με νεότερους άνδρες (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) ή θα απαντούσε αρνητικά ή δεν θα απαντούσε καν.

Αλλά η αοιδός έκανε τη διαφορά και ως ερωτευμένη γυναίκα που είναι, παραδέχτηκε την επιθυμία της να γίνει μάνα από τον 23χρονο ποδοσφαιριστή. Η Ηλιάδη σχολίασε λακωνικά και τις φήμες που θέλουν τους γονείς του Γκέντσογλου να είναι αντίθετοι με τη σχέση τους.

«Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Κάθε μαμά και κάθε μπαμπάς θέλει το καλύτερο για το παιδί του. Οτιδήποτε κάνουν οι γονείς - και τώρα που είμαι μαμά το καταλαβαίνω - το κάνουν από αγάπη. Μπορεί πολλές φορές να είναι υπερβολικοί, υπερπροστατευτικοί, όμως θέλουν πάντα το καλύτερο για το παιδί τους» είπε.

Ακόμη και όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε ότι οι γονείς δεν πρέπει να επεμβαίνουν στην ευτυχία των παιδιών τους, η Ηλιάδη ήταν προσεκτική και δεν θέλησε να πει περισσότερα. Είναι να τα βάζει με τα... πεθερικά, τώρα που θέλει να κάνει και το... εγγόνι τους;