Αλιμπέρτη: Η αλήθεια για το γάμο & η εγκατάσταση στην Αμερική

21.11.2013
Αν και η Σοφία Αλιμπέρτη απέχει συνειδητά από την τηλεόραση και από κάθε κοσμική δραστηριότητα, έχοντας αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, δε σταματούν να βγαίνουν δημοσιεύματα που αφορούν εκείνη.

Πρώτα, δημοσιεύματα την ήθελαν να εγκαταλείπει την Ελλάδα και να εγκαθίσταται μόνιμα στην Αμερική, αφού εκεί πήγε για σπουδές στη μουσική ο γιος της, Νικόλας.

Στη συνέχεια, άλλα δημοσιεύματα ήθελαν την παρουσιάστρια, εκεί στην ξενιτιά να ετοιμάζεται για το γάμο της με τον επί ένα χρόνο σύντροφό της, Μάνο Κουτσοφιό. Μάλιστα, το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στην Αμερική, ώστε να εξασφαλίσει την... ηρεμία του.

Τι ισχύει, όμως απ’ όλα αυτά; Παντρεύεται τελικά η Αλιμπέρτη ή όχι; Την απάντηση δίνει η ίδια, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες γάμου. Μπορεί η σχέση της να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, όμως, σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύει να παντρευτεί.

Ούτε, όμως και να μετακομίσει στην Αμερική, όπως γράφτηκε. Η αλήθεια είναι ότι ο γιος της σκέφτεται να σπουδάσει μουσική, όμως, ακόμη δεν είναι κάτι σίγουρο. Έτσι, η Αλιμπέρτη ζει τον έρωτα της με τον Κουτσοφιό, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γελάει με όσα γράφονται για εκείνη.

Πηγή: Hello