Λία Μισέλ: ποια τη στήριξε στο θάνατο του Κόρι;

05.11.2013
Δεν πέρασε πολύς καιρός από το πόρισμα θανάτου του πρωταγωνιστή του Glee Κόρι Μόντεϊθ (Cory Monteith) και η αγαπημένη του Λία Μισέλ ανοίγει την καρδιά της στο περιοδικό Εlle, τεύχος Δεκεμβρίου.

Η 27χρονη Λία αποκαλύπτει στο περιοδικό πως μια μεγάλη σταρ του σινεμά ήταν εκείνη που τη βοήθησε να τα βγάλει πέρα μετά τον ξαφνικό θάνατο του Κόρι.

''Τηλεφώνησα στην Κέιτ Χάντσον και της είπα ότι δεν ξέρω που να πάω αφού το σπίτι μου είχε γεμίσει ρεπόρτερ. Εκείνη με βοήθησε και μου είπε ' έλα να μείνεις στο σπίτι μου', σαν να μην ήταν τίποτα δύσκολο. Κανείς δεν ήξερε πως ήμουν εκεί'' και συνεχίζει τονίζοντας:

''Ποτέ δεν θα μπορέσω να την ευχαριστήσω αρκετά. Ειλικρινά για ό,τι έκανε για εμένα. Δεν περίμενα ποτέ να φτάσω σε τέτοια κατάσταση. Τώρα που βρίσκομαι στη θέση τούτη, επιλέγω να το σταθώ στα πόδια μου κι αυτό προσπαθώ να κάνω αυτή τη στιγμή. Ξέρω πως ο Κόρι θα έκανε το ίδιο στη θέση μου και θα ήθελε να βοηθήσω τους ανθρώπους γύρω μου''.

Όσο για το αν έχει ξεπεράσει την αγάπη που ένιωθε για τον αδικοχαμένο Κόρι, η Λία τονίζει πως δυσκολεύεται αλλά κάνει το καλύτερο για τον εαυτό της!

Να θυμίσουμε πως η Λία γνώρισε την Κέιτ στα γυρίσματα του Glee, όπου η Χάντσον συμμετείχε ως γκεστ σε κάποια επεισόδια.

Δες και το βίντεο από τη συμμετοχή της Κέιτ στο Glee: