Αποκάλυψη σοκ του ιατροδικαστή: Ο Ασλάνης αυτοκτόνησε

05.11.2013
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης για το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη δίνει ο ιατροδικαστής, Σωτήρης Μπουζιάνης και όσα αποκαλύπτει, σοκάρουν.

Επίσημη αιτία θανάτου του αγαπημένου σχεδιαστή είναι η φαρμακευτική τοξίκωση, μετά από υπερβολική δόση υπνωτικών και κατασταλτικών χαπιών. Και τώρα, ο ιατροδικαστής δίνει μία νέα διασταση, αφού με βεβαιότητα μιλάει για αυτοκτονία.

"Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ο θάνατος του οφείλεται σε αυτοκτονία. Κατανάλωσε θανατηφόρα δόση φαρμάκων. Ήθελε να "φύγει" δήλωσε στην εφημερίδα Espresso, ο γνωστός ιατροδικαστής.

Και συνέχισε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες: “Υπολογίζεται ότι ο θάνατος του επήλθε αρκετές ώρες προτού βρεθεί νεκρός. Ωστόσο, δεν υπέφερε. Η μεγάλη ποσότητα χαπιών που βρέθηκαν στον οργανισμό τού προκάλεσε αρχικά απώλεια συνείδησης. Έπειτα, σταδιακά σταματά η αναπνοή και επέρχεται ο θάνατος. Αυτό μπορεί να διήρκεσε λίγα λεπτά της ώρας", δηλώνει, ενώ ξεκαθαρίζει: "Τα χάπια που πήρε δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε".

Ωστόσο, δύο αγαπημένοι φίλοι του Ασλάνη, που ήταν και κοντά του, ο Μάκης Τσέλιος και ο Γιάννης Καζανίδης δε συμφωνούν με την εκδοχή της αυτοκτονίας.

"Δεν θέλω να σκεφτώ τίποτα περισσότερο μόνο ότι ο Μιχάλης πάνω στο κομφούζιο που είχε στα προβλήματά του, μπέρδεψε τη σειρά των χαπιών και την ποσότητα και έτσι συνέβη το μοιραίο" δηλώνει στην Espresso ο Τσέλιος.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η άποψη του Καζανίδη. "Ο Μιχάλης έπαιρνε διάφορα χάπια, για το σάκχαρο, την παλινδρόμηση, την πίεση, καθώς και υπνωτικά για να κοιμάται τα τελευταία 20 χρόνια. Εμείς πάντως που είμαστε κολλητοί του φίλοι, είμαστε σίγουροι ότι ο Μιχάλης δεν αυτοκτόνησε, απλώς μπέρδεψε τα χάπια" δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα.