Κάψιμο! Ο Μπλουμ παλεύει να σώσει το γάμο του

05.11.2013
Κι εκεί που νομίζαμε πως το διαζύγιο ανάμεσα στο ζεύγος Μπλουμ- Κερ ήταν αποτέλεσε πρωτοβουλία του συζύγου, ένα δημοσίευμα του Cover Media, θέλει τον Ορλάντο να μάχεται να σώσει το γάμο του.

Όπως φαίνεται και σύμφωνα με πηγές του βρετανικού περιοδικού Grazia, άπαξ και έγινε γνωστός ο χωρισμός και τα βήματα προς το διαζύγιο, ο Μπλουμ άλλαξε πορεία.

Ο 36χρονος ηθοποιός φέρεται να έχει δεύτερες σκέψεις σχετικά με το διαζύγιο από την καλλονή Μιράντα Κερ ενώ τις τελευταίες εβδομάδες περνάει όλο κι περισσότερο χρόνο με την εν διαστάσει σύζυγο για το γιο του Φλυν.

Κι ενώ η απόσταση και τα διαρκή γυρίσματα του Μπλουμ στην Αφρική και τη Νέα Ζηλανδία ήταν εκείνα που έκαναν την σχέση δύσκολη, ο Ορλάντο δείχνει πρόθυμος να κερδίσει το χαμένο χρόνο.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρει:

''Ο Ορλάντο κατηγορεί τον εαυτό του που ακολουθούσε ξεχωριστή ζωή από τη γυναίκα και το παιδί του. Ο ίδιος μετανιώνει που δεν έκανε την προσπάθεια που έπρεπε για να βλέπει περισσότερο την οικογένειά του. Υποσχέθηκε στη Μιράντα να βρει χρόνο για εκείνη και το γιο τους, κάτι που υλοποιεί το διάστημα αυτό''.

Πάντως, πρόσφατες φήμες ήθελαν τον κούκλο του Χόλιγουντ να έχει συνάψει δεσμό με την συμπρωταγωνίστρια του στην παράσταση Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Κόντολα Ράσαντ (Condola Rashad).

Κι ενώ ο Μπλουμ προσπαθεί να σώσει το γάμο του, η σύζυγος Μιράντα φαίνεται να μην είναι και τόσο σίγουρη για την απέλπιδα προσπάθεια. Η Μιράντα πιστεύει πως είναι λίγο αργά για να σωθεί ο γάμος τους και όπως τονίζει πηγή του περιοδικού, μόνο ο χρόνος θα δείξει πόσο μεγάλη είναι η ζημιά που έγινε στη σχέση τους.

Κ.Π