SOS: έκλεψαν τη σεξοταινία της Τόρι Σπέλινγκ

30.10.2013
Ακόμη μια εξομολόγηση της διάσημης πολύτεκνης μανούλας έχουμε σήμερα. Μόνο που αυτή τη φορά είναι πιο… πιπεράτη!

Συνεχίζοντας το σερί των αποκαλύψεων, η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) μαρτύρησε όχι μόνο την ύπαρξη πορνό ταινίας με πρωταγωνιστές την ίδια και τον σύζυγό της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott) αλλά και ότι έχει πέσει και σε λάθος χέρια.

Οι πληροφορίες έρχονται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της 40χρονης σταρ με τίτλο "Spelling It Like It Is", όπου η Τόρι προφανώς έχει βαλθεί να ξεμπροστιάσει πρώτο και καλύτερο τον εαυτό της.

Σε κάποιο σημείο, λοιπόν, μιλά για το ρομαντικό βράδυ που πέρασε με τον 46χρονο σύζυγό της ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2009 το οποίο και βιντεοσκόπησαν.

"Ο Ντιν είπε ότι θα έπρεπε να βιντεοσκοπήσουμε τους εαυτούς μας να κάνουμε σεξ, είχε έναν φορητό τρίποδα και έβαλε επάνω τη βιντεοκάμερά του. Εγώ στη συνέχεια τσέκαρα τις γωνίες μου, ήταν καλές και του επέτρεψα να το κάνει", αποκάλυψε η Τόρι προσθέτοντας ότι ο Ντιν ανέβασε το βίντεο στον υπολογιστή του σπιτιού… χωρίς κωδικό.

Δυστυχώς αυτό προέκυψε μέγα λάθος καθώς δύο χρόνια μετά ο ΜακΝτέρμοτ ανακάλυψε τυχαία ότι ένας "φίλος" είχε καταφέρει να βρει την κασέτα και να την αντιγράψει.

Ο υποτιθέμενος φίλος προσπάθησε να πουλήσει το υλικό αλλά "ευτυχώς" δεν έγινε κάτι τέτοιο –άγνωστο γιατί, αν ρωτάτε εμάς. Τουλάχιστον προς στιγμή, το ζεύγος χαλάρωσε, αλλά… ποτέ δεν ξέρεις.

Ζ. Κ.