Πάτινσον & Πέρι: αγκαλιά και στουπί στο μεθύσι

30.10.2013
Ένα αποκαλυπτικό, όσο και διασκεδαστικό βίντεο-ντοκουμέντο κυκλοφόρησε χθες από τους δύο φίλους να διασκεδάζουν έχοντας πιει ένα ποτηράκι παραπάνω.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) και ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) είναι φίλοι χρόνια ενώ η σχέση τους είχε "κατηγορηθεί" ακόμη και για τον χωρισμό του 27χρονου ηθοποιού με την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart).

Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε κι εσείς ακριβώς από κάτω, ο Ρομπ και η Κέιτι τραγουδούν –ή μάλλον προσπαθούν να τραγουδήσουν- την επιτυχία των Boyz II Men "I'll Make Love To You".

Το αποτέλεσμα κρίνετέ το μόνοι σας, όμως το σίγουρο είναι ότι οι ίδιοι το απολαμβάνουν, και αν ξεπεράσει κανείς τα φάλτσα που μοιραία ακούγονται, η ερμηνεία τους είναι αρκούντως απολαυστική και για τους θεατές.

"Ναι, κάναμε αυτό το καραόκε το 2008. Έχουμε κοινούς φίλους και κάνουμε πολύ παρέα. Αυτό ήταν πριν από οκτώ χρόνια, αλλά είδες τα μίντια; Ύστερα από οκτώ χρόνια, και αυτό το βίντεο ξεφύτρωσε. Τίποτα δεν μένει κρυφό", σχολίασε η 29χρονη καλλονή τονίζοντας ότι "τουλάχιστον φαίνεται ότι είμαστε μόνο φίλοι".

Κατά τα άλλα, η Πέρι, λέγεται ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον γάμο με τον αγαπημένο της, Τζον Μάγιερ (John Mayer) ενώ ο Πάτινσον λέγεται ότι ζει τον έρωτά του στο πλευρό της κόρης του Σον Πεν (Sean Penn), Ντίλαν (Dylan).
Z. K.