Τι προκάλεσε την ουλή στον λαιμό της Θερόν;

07.10.2013
Πάντα κούκλα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρόσφατη εκδήλωση στα λευκά. Όμως αυτό το σημάδι στον λαιμό της τι ήταν;

Η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) βραβεύτηκε για το φιλανθρωπικό της έργο στην εκδήλωση του περιοδικού Variety για τις δυναμικές γυναίκες της χρονιάς (Variety's 5th Annual Power of Women) και για την περίσταση επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με… κολάρο, της Στέλα ΜακΚάρτνεϊ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες η 38χρονη σταρ δεν επέλεξε τυχαία αυτό το σχέδιο καθώς στόχος ήταν να καλύψει μια μικρή ουλή που είχε στη βάση του λαιμού της. Μάταια όμως… (Κάνε κλικ στη φωτογραφία στην αρχή του θέματος για να δεις καλύτερα)

Όπως μεταφέρει πηγή του Us Weekly, η Σαρλίζ τραυματίστηκε πριν από χρόνια σε γύρισμα και έσπασε έναν σπόνδυλο. Ο πόνος με τα χρόνια γινόταν χειρότερος και έπρεπε να εγχειριστεί με μια επέμβαση για την οποία οι γιατροί επέλεξαν να "μπουν" από τον λαιμό. Εξ ου και η ουλή!

Ιδιαίτερα συγκινημένη, η Σαρλίζ παρέλαβε το βραβείο της και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ ευθύς αμέσως ξεκαθάρισε ότι "δεν μπορεί να το δεχτεί καθώς στην αίθουσα βρίσκεται ένας άνθρωπος που το αξίζει πολύ περισσότερο".

Με αυτά τα λόγια η Θερόν πρόσφερε το βραβείο στη μαμά της, Γκέρντα, η οποία τη συνόδευε εκείνο το βράδυ και για την οποία έχει μιλήσει επανειλημμένα με απέραντο θαυμασμό.

Ζ. Κ.