Μαντόνα: "Με βίασαν σε μια ταράτσα"

07.10.2013
Η βασίλισσα της ποπ συγκλονίζει αποκαλύπτοντας ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Μιλώντας στο περιοδικό "Harper's Bazaar", η Μαντόνα (Madonna) αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο και υπό την απειλή μαχαιριού, λίγο αφού έφτασε στη Νέα Υόρκη από το Ρότσεστερ του Μίσιγκαν σε ηλικία 19 ετών.

"Η Νέα Υόρκη δεν ήταν καθόλου ότι νόμιζα ότι θα ήταν. Δεν με καλωσόρισε με ανοιχτές αγκάλες. Τον πρώτο χρόνο, με απείλησαν με μαχαίρι. Με βίασαν στην ταράτσα ενός κτιρίου όπου με έσυραν κρατώντας ένα μαχαίρι στην πλάτη μου", εξομολογήθηκε η 55χρονη σταρ σε ένα κείμενο που υπογράφει η ίδια περιγράφοντας σαν ημερολόγιο την παιδική της ηλικία, την άφιξή της στη Νέα Υόρκη και το δρόμο προς την επιτυχία.

"Ήμουν προκλητική. Αποφασισμένη να επιβιώσω. Να τα καταφέρω. Όμως ήταν δύσκολα και ένιωθα μοναξιά. Και έπρεπε να προκαλώ τον εαυτό μου κάθε μέρα να συνεχίσω", γράφει η Μαντόνα για τα πρώτα της χρόνια στο Μανχάταν, όπου, όπως ομολογεί η ίδια, δεν είχε και πολλούς φίλους.

"Δεν είχα πολλούς φίλους. Μπορεί και να μην είχα καθόλου, μάλιστα. Αλλά όλα ήταν για καλό στο τέλος, γιατί όταν δεν είσαι δημοφιλής και δεν έχεις κοινωνική ζωή, έχεις περισσότερο χρόνο να εστιάσεις στο μέλλον σου, και για μένα αυτό ήταν να πάω στη Νέα Υόρκη να γίνω ΑΛΗΘΙΝΗ καλλιτέχνης", εξηγεί η Μαντόνα Λουίζ Τσικόνε (Madonna Louise Ciccone), η οποία έφτασε στην αμερικανική μεγαλούπολη το 1977 με $35 δολάρια στην τσέπη της. Πόσες ζωές πριν, αλήθεια...

Μιλώντας στη συνέχεια για την προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή, η Ματζ εστιάζει στις κατηγορίες που δέχτηκε σχετικά με τα παιδιά που υιοθέτησε από την Αφρική. Χαρακτηρίζει την εμπειρία "αυτή που της άλλαξε τη ζωή" και καταλήγει στο εξής συμπέρασμα: "Αν δεν είσαι έτοιμος να παλέψεις για αυτά που πιστεύεις, τότε δεν μπαίνεις καν στο ρινγκ".

Στο βίντεο που ακολουθεί, ας θυμηθούμε τη Μαντόνα του 1986 με το "La Isla Bonita" της.

Ζ. Κ.