Τζέι Ζι: Έμαθα οικονομικά όταν πουλούσα ναρκωτικά

02.10.2013
Μια απρόσμενα ειλικρινή εξομολόγηση έκανε ο σύζυγος της Μπιγιονσέ (Beyonce) ο οποίος παραδέχτηκε το σκοτεινό παρελθόν του.

Ο Τζέι Ζι (Jay Z) μεγάλωσε στο Μπρούκλιν και όπως έχει παραδεχτεί και στο παρελθόν, στα 13 του χρόνια διακινούσε κρακ και κοκαΐνη. Να όμως που η όλη εμπειρία του φάνηκε τελικά χρήσιμη καθώς τον βοήθησε στο να χειρίζεται προϋπολογισμούς.

"Ξέρω από μπάτζετ. Υπήρξα έμπορος ναρκωτικών", παραδέχτηκε μιλώντας στο περιοδικό "Vanity Fair" ο 43χρονος πολυεκατομμυριούχος, σήμερα, μουσικός παραγωγός.

Κοιτάζοντας πίσω, ο διάσημος ράπερ ταράζεται στη σκέψη του πόσο καιρό είχε εγκλωβιστεί σε αυτό το επάγγελμα ενώ εύχεται να είχε ξοδέψει περισσότερο χρόνο τσεκάροντας τι άλλες επιλογές είχε.

"Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να συνειδητοποιήσω τις συνέπειες που είχαν οι πράξεις μου στην κοινωνία καθώς το μόνο που με ένοιαζε ήταν να επιβιώσω", παραδέχεται με ειλικρίνεια ο Τζέι Ζι ο οποίος έχει πια αλλάξει 100% ζωή ως ένας σοβαρός οικογενειάρχης δίπλα στη σύζυγό του και την 20 μηνών κόρη τους, Μπλου Άιβι.

Ζ. Κ.