Ελένη: Δικαστική διαμάχη με Λάτσιο για την περιουσία

02.10.2013
Το τελευταίο διάστημα πλήθος δημοσιευμάτων θέλει τον Γιάννη Λάτσιο και την Ελένη Μενεγάκη να βρίσκονται στα δικαστήρια και να καθυστερεί η έκδοση του διαζυγίου της.

Εξάλλου, δεν ήταν λίγοι οι τίτλοι που έλεγαν ότι η Ελένη... δε δίνει διαζύγιο στον Λάτσιο! Και να σου το μυστήριο για τις σχέσεις του πρώην ζεύγους και αν τελικά η περίπτωση τους είναι η ελληνική εκδοχή του... πόλεμου των Ρόουζ.

Σύμφωνα με το Hello, αυτής της εβδομάδας το διαζύγιο – όπως όλοι ξέρουμε άλλωστε – έχει εκδοθεί κανονικά, όμως η δικαστική τους διαμάχη συνεχίζεται, αφού οι δύο πλευρές δεν έχουν καταφέρει ακόμη να διευθετήσουν τα οικονομικά θέματα. Με λίγα λόγια, «κολλάνε» στο μοίρασμα της τεράστιας περιουσίας τους.

Το Ciao, με δημοσίευμα του υποστηρίζει ότι από την αρχή είχαν συμφωνήσει να εξασφαλίσουν την περιουσία τους, που θα περιέλθει στα παιδιά και να μην προβούν σε κινήσεις, που ενδεχομένως να την θέσουν σε κίνδυνο. Ωστόσο, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Ελένης και οι επενδυτικές της κινήσεις, τώρα που είναι με τον Ματέο Παντζόπουλο, έφεραν την «έκρηξη» του Λάτσιου.

Η Ελένη αγόρασε ένα οικόπεδο – φιλέτο στην Κάρυστο και σκέφτεται να χτίσει εκεί ξενοδοχειακή μονάδα στα πρότυπα του συγκροτήματος που διατηρεί ο νυν αγαπημένος της στα Άχλα. Κίνηση που λένε ότι κρύβει ρίσκο, δεδομένης της οικονομικής κρίσης. Επίσης, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παρουσιάστρια είναι άτυπα συνέταιρος του συντρόφου της στα Αχλα, έχοντας επενδύσει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων της.

Και γενικά, οι επενδυτικές σκέψεις της Ελένης απαιτούν και μετρητά κι εκεί, σου λέει, ο Λάτιος διαφωνεί κάθετα. Ο ίδιος φαίνεται ότι θεωρεί πως η πρώην του, πρέπει να κρατήσει τα χρήματα που έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια από την τηλεόραση για τα παιδιά τους και πως τέτοιες εποχές δεν πρέπει να ανοίγεσαι επιχειρηματικά Κι έτσι, η διαφωνία τους σε αυτό το κομμάτι τούς έφερε στα δικαστήρια, προκειμένου να βρεθεί μια λύση.