Μάιλι Σάιρους: Ήθελα από καιρό να αφήσω τον Λίαμ

26.09.2013
Αυτή τη φορά, για αλλαγή, η 20χρονη ποπ σταρ φωτογραφίζεται φορώντας κάποια –έστω- ρούχα και αποκαλύπτει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) βρίσκεται αυτό τον καιρό "στο μάτι του κυκλώνα" έχοντάς το επιδιώξει, φυσικά.

Μία ο χωρισμός της από τον Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth), μία οι ολοένα και περισσότερες προκλητικές της εμφανίσεις και δηλώσεις, η Μάιλι, που έγινε διάσημη ως τηλεοπτική και κινηματογραφική Χάνα Μοντάνα, παραμένει αγαπημένο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ.

Αφορμή για τις νέες αποκαλύψεις είναι η συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Fashion" όπου ποζάρει και το εξώφυλλο, φορώντας μια πλεκτή ολόσωμη φόρμα που αφήνει μεν να φαίνεται λίγο δέρμα, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ολοτσίτσιδη, όπως το συνηθίζει τελευταία.

Μπορεί ο χωρισμός να επιβεβαιώθηκε πρόσφατα, όμως όπως αποκαλύπτει η Σάιρους, "ήθελε από καιρό να φύγει αλλά δεν μπορούσε".

Συγκεκριμένα η Μάιλι τόνισε ότι το τραγούδι της με τίτλο "Drive", που γράφτηκε το Φεβρουάριο (!), εκφράζει ακριβώς τα συναισθήματά της.

"Το τραγούδι το έγραφα ανήμερα του Αγιου Βαλεντίνου όπου συναισθηματικά ήμουν ράκος. Μιλά για την ανάγκη που έχει κάποιος να αφήσει κάποιον, χωρίς όμως να θέλει να ξεκόψει τελείως από τη σχέση. Έρχεται μια στιγμή που θέλεις να φύγεις αλλά δεν μπορείς. Μιλά επίσης και για το να προχωράς μπροστά", αποκαλύπτει η Μάιλι και σίγουρα εννοεί περισσότερα από όσα λέει.

Στο μεταξύ, φαίνεται πως τόσο εκείνη όσο και ο πρώην αρραβωνιαστικός της έχουν βρει ξανά τον έρωτα.

Ζ. Κ.