Αδελφή Λόχαν: $25.000 σε πλαστικές για να της μοιάσει

26.09.2013
Οι δύο γυναίκες έχουν τον ίδιο πατέρα. Και τώρα πια μοιάζουν "σαν δυο σταγόνες νερού". Ή έστω έτσι θέλει να πιστεύει η μία.

Εκτός από την Άλι (Ali), η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) έχει ακόμη μία αδελφή, όπως αποκαλύφθηκε πριν από τρία χρόνια.

Η 18χρονη Άσλεϊ Χορν (Ashley Horn) είναι καρπός της σχέσης του πατέρα της LiLo, Μάικλ (Michael) και της Κρίστι (Kristi) με την οποία ο κύριος Λόχαν σύναψε σχέση ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με τη μαμά των κοριτσιών και τώρα πρώην σύζυγό του, Ντίνα (Dina).

Όπως αποκάλυψε η ίδια –και μάλιστα με καμάρι- στο περιοδικό In Touch που κυκλοφορεί, η Άσλεϊ έκανε "ρινοπλαστική, δούλεψε λίγο στα μήλα και το πηγούνι, όπου πρόσθεσε λίγο λίπος για να τονιστούν".
Υπεύθυνος για την αλλαγή αυτή ήταν ο πλαστικός χειρουργός δρ. Φράνκλιλν Ρόουζ (Dr. Franklin Rose) ενώ στόχος της κοπέλας ήταν "να μοιάσει στη Λίντσεϊ όπως ήταν την καλή εποχή της, στα 18 με 19".

Όσο για το αποτέλεσμα; Η Άσλεϊ, η οποία προσπαθεί να ξεκινήσει και εκείνη μια καριέρα (!) στο Χόλιγουντ, είναι ενθουσιασμένη και δεν το κρύβει: "Είμαι πιο καυτή από τη Λίντσεϊ. Δεν έχω πρόβλημα να το πω αυτό", παραδέχεται και τα όποια σχόλια περιττεύουν.

Για την αντίδραση της Λίντσεϊ δεν ενημερωθήκαμε.

Πάντως, η Άσλεϊ φροντίζει να κάνει τελείως ξεκάθαρη τη θέση της τονίζοντας ότι η ομοιότητα με την 27χρονη διάσημη αδελφή της ξεκινά και σταματά στην εξωτερική εμφάνιση.

"Εγώ δεν είμαι η Λίντσεϊ. Δεν μεγάλωσα μέσα στην οικογένεια. Εγώ δεν πίνω, δεν κάνω ναρκωτικά, δεν παρτάρω", εξηγεί η κοπέλα τονίζοντας ότι "της αρέσει να είναι υπεύθυνη ως άνθρωπος". Μάλιστα…

Ρίξτε μια καλή ματιά στη μεγάλη φωτογραφία του θέματος και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Ζ. Κ.