Σέξι Μέντες: Έτσι αποπλάνησε τον Γκόσλινγκ

27.09.2013
Η διάσημη λατίνα αποκαλύπτει το πιο ισχυρό "όπλο αποπλάνησης" που γνωρίζει.

Μιλώντας στη γερμανική έκδοση του περιοδικού "ΟΚ!" η Εύα Μέντες (Eva Mendes) αποκάλυψε τη δύναμη του… αρώματος στη ζωή της. Η αφορμή δόθηκε από την ιδιότητα της ηθοποιού ως επίσημο πρόσωπο του "Angel" από τον Τιερί Μιγκλέρ, όμως οι πληροφορίες ευπρόσδεκτες πάντα.

Η 39χρονη καλλονή βλέπει το άρωμα ως το ιδανικό "όπλο" για αποπλάνηση και όταν αυτό το τιπ έρχεται από το στόμα μιας από τις πιο σέξι και αισθησιακές γυναίκες στον πλανήτη, δεν μπορεί παρά να το πάρουμε σοβαρά.

"Η ευωδιά είναι κάτι παραπάνω ένα αξεσουάρ για μένα. Είναι ένα αληθινό όπλο αποπλάνησης. Η χημεία ανάμεσα στο δέρμα και σε μια συγκεκριμένη μυρωδιά μπορεί να τρελάνει, στην κυριολεξία, έναν άντρα –ειδικά αν πρόκειται για ένα αισθησιακό ανατολίτικο άρωμα", αποκαλύπτει η όμορφη Εύα, και εμείς δεν μπορούμε παρά να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

Ολόκληρος Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gossling) στο πλευρό της τόσα χρόνια, κάτι λέει για του λόγου της το αληθές!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011 στα γυρίσματα της ταινίας "The Place Beyond the Pines" (δες το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) κι από τότε είναι αχώριστοι, κρατώντας όμως τη σχέση τους διακριτικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ζ. Κ.