Η Υβόννη βαφτίστηκε Ορθόδοξη για χάρη του Ρέμου

18.09.2013
Το μυστήριο της μπομπονιέρας που μάς προβλημάτισε τις προηγούμενες μέρες, επιτέλους λύθηκε.

Ο Αντώνης Ρέμος είχε παραγγείλει μπομπονιέρες από γνωστό Οίκο κοσμημάτων για τη.. βάφτιση της Υβόννης Μπόσνιακ. Ω ναι. Το ζευγάρι την περασμένη Κυριακή (15/9) είχε χαρές, αφού η σύντροφος του αοιδού βαφτίστηκε Χριστιανή ορθόδοξη.

Εξάλλου, ήταν επιθυμία του ίδιου του μοντέλου από την Κροατία να βαφτιστεί Ορθόδοξη από Καθολική. Και όπως όλα δείχνουν πια, το επόμενο μυστήριο για το ζευγάρι θα είναι ο... γάμος. Η βάφτιση έγινε με κάθε μυστικότητα στον Ιερό Ναό της Παναγιάς Περπατούσας στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. σε πολύ κλειστό κύκλο παρουσία 15 μόνο καλεσμένων.

Και πάμε και στο πιο σημαντικό της ιστορίας, αφού εφεξής, η Υβόννη θα λέγεται Μαρία Νεφέλη, αφού αυτό είναι το ορθόδοξο όνομα της. Νονά του μοντέλου ήταν η Βαρβάρα Γάππα, στενή φίλη και κουμπάρα του Ρέμου. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η μητέρα του τραγουδιστή, Ελένη Πασχαλίδη, η αδελφή του Μαρία, ο επιχειρηματίας Βασίλης Γκόγκος, ο Κώστας Πηλαδάκης με τη σύντροφό του Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Παπαθεοχάρης, ο Τάκης Χόρτης και η αδελφή της Υβόννης, Καταρίνα.

Όσο για τη νεοφώτιστη, φορούσε ένα λευκό φόρεμα, ενώ σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου ήταν συγκινημένη, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Πηγή: Ok