Θερού: Η Τζένιφερ, εγώ και τα... αφροδίσια!

18.09.2013
Το παράπονό του εξέφρασε ο 42χρονος ηθοποιός για την αρραβωνιαστικιά του σχετικά με μια "αισθητική" διαφωνία που είχαν.

Ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) ποζάρει στο εξώφυλλου του περιοδικού "GQ" για τον Οκτώβριο και στη συνέντευξη που παραχωρεί γίνεται ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σχετικά με το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή του η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston). Εστιάζοντας μάλιστα στα περί… διακόσμησης!

"Έχω αυτά τα υπέροχα κέρινα κομμάτια- χειροποίητα από το 1800- που πήρα από ένα μουσείο με παράξενα εκθέματα. Πρόκειται για ορθάνοιχτα στόματα με τις γλώσσες να βγαίνουν προς τα έξω και στον λαιμό να φαίνονται σε διαφορετικά στάδια ασθένειες όπως σύφιλη και γονόρροια, μεταξύ άλλων", εξήγησε στο περιοδικό ο Τζάστιν συμπληρώνοντας ότι η μέλλουσα σύζυγός του δεν μοιράζεται τον ενθουσιασμό του βλέποντάς τα.

"Δεν επρόκειτο ποτέ να τα δω επάνω από το τζάκι ή κάπου αλλού μέσα στο σπίτι, οπότε βρήκαν ωραιότατα τη θέση τους στο γραφείο μου στο Λος Άντζελες", συνέχισε ο Θερού, ο οποίος αρραβωνιάστηκε με τη 44χρονη ελληνικής καταγωγής σταρ το 2012, ύστερα από έναν χρόνο σχέσης.

Οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι συμπρωταγωνίστησαν και στην ταινία "Wanderlust" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) φαίνεται να "συμπληρώνουν τέλεια ο ένας τον άλλο", ενώ μοιράζονται την ίδια αίσθηση του χιούμορ, που αποτελεί και τη βάση στη σχέση τους.

"Δεν είμαι καθόλου καλός στα αθλήματα και πιστεύω ότι αυτό είναι ένα από τα πράγματα που η Τζεν αγαπά σε μένα", εξηγεί στη συνέχεια ο Τζάστιν αποκαλύπτοντας πως ένας από τους λόγους που και οι δύο ήθελαν να αγοράσουν το $21 εκατομμυρίων σπίτι τους ήταν ότι "μαζί με αυτό ερχόταν και έξι… κοτόπουλα.

"Κληρονομήσαμε τα κοτόπουλα από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες. Ήθελαν να τα ξεφορτωθούν ότι το αγοράσαμε αλλά εμείς αντιδράσαμε έντονα. 'Τρελαθήκατε;', τους είπαμε. 'Αυτά είναι ο μισός λόγος για τον οποίο θέλουμε να αγοράσουμε το σπίτι", τόνισε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Τζάστιν δίνοντας ακόμη ένα ρεσιτάλ "πνευματώδους χιούμορ".

Ζ. Κ.