Απόπειρα αυτοκτονίας για τον κούκλο του Prison Break

09.09.2013
Όχι μία, αλλά πολλές φορές επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του ο Γουένγουορθ Μίλερ (Wentworth Miller), όπως αποκαλύπτει ο ίδιος.

Ο 41χρονος ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του "Μάικλ Σκόφιλντ" στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Prison Break" ήταν να μην ανοίξει το στόμα του περί των προσωπικών του. Τώρα δεν έχει σταματημό.

Το καλοκαίρι ο Μίλερ αποκάλυψε δημόσια -και ακτιβιστικά- ότι είναι γκέι καθώς λόγω των ομοφοβικών δηλώσεων της ρωσικής κυβέρνησης δεν δέχτηκε να συμμετάσχει σε κινηματογραφικό φεστιβάλ στη χώρα. Εξηγώντας φυσικά το γιατί.

Από εκείνη τη στιγμή, ο Γουένγουορθ ένιωσε ελεύθερος να περάσει και σε άλλες λεπτομέρειες, όπως, για παράδειγμα ότι προσπαθώντας να κρύψει την ομοφυλοφιλία του, έφτασε στην απόπειρα αυτοκτονίας όχι μία, αλλά πολλές φορές.

"Κάθε μέρα ήταν ένα τεστ και υπήρχαν 1000 λόγοι για να αποτύχεις. 1000 λόγοι για να προδώσεις τον εαυτό σου. Να μην μπορέσεις να σταθείς όπως θα περίμεναν όλοι οι άλλοι για να σε αποδεχτούν ως φυσιολογικό", ξεκίνησε να λέει στο αποσβολωμένο ακροατήριο ενός δείπνου που δόθηκε στο Σιάτλ το Σάββατο το βράδυ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

"Και όταν αποτύχεις, που ήταν προδιαγεγραμμένο, τότε έρχεται το τίμημα που πρέπει να πληρώσεις. Συναισθηματικά, ψυχολογικά, σωματικά. Και, όπως πολλοί από εσάς, το πλήρωσα κι εγώ", συνέχισε ο Μίλερ αποκαλύπτοντας πως η πρώτη (!) φορά που προσπάθησε να αυτοκτονήσει ήτα στα 15 του χρόνια.

"Περίμενα μέχρι η οικογένειά μου να φύγει από το σπίτι. Ήμουν μόνος και κατάπια ένα μπουκάλι χάπια. Δεν θυμάμαι τίποτα από τις επόμενες δύο μέρες, όμως τη Δευτέρα ήμουν πάλι στο σχολείο 'κάνοντας' ότι όλα ήταν μια χαρά", ολοκλήρωσε ο Γουένγουορθ τονίζοντας πως δεν ήταν η βοήθεια που ζητούσε "γιατί ήταν σίγουρος ότι δεν θα την έβρισκε".

"Ήθελα μόνο να εξαφανιστώ", είπε.

Ζ. Κ.