Η στιγμή που λεωφορείο θα χτυπούσε Πάλτροου και κόρη

10.09.2013
"Άγιο είχε", που λέει και ο λαός μας, η διάσημη –και φανερά απρόσεκτη- ηθοποιός που γλίτωσε την ίδια και την κόρη της κυριολεκτικά στο… τσακ!

Η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) οδηγεί βεσπάκι. Το ίδιο και ο σύζυγός της, Κρις Μάρτιν (Chris Martin) και πολύ συχνά παίρνουν ο καθένας από ένα παιδί ως συνεπιβάτη και πηγαίνουν τις βόλτες τους.

Όλα καλά μέχρι εδώ.

Έλα όμως που η κάμερα κατέγραψε μια άκρως επικίνδυνη σκηνή κατά την οποία η 40χρονη σταρ έκανε μια πολύ απρόσεκτη κίνηση ως οδηγός που παραλίγο να καταλήξει σε σοβαρό ατύχημα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί η Γκουίνεθ –προφανώς εκνευρισμένη από την παρουσία των παπαράτσι που μόλις έχει αντιληφθεί- ξεπαρκάρει πολύ "άγαρμπα" μη δίνοντας σημασία στο σχολικό που έρχεται από τον δρόμο και "πλακώνεται" στα φρένα για να μην τους χτυπήσει.

Η Πάλτροου έχει μαζί της την 9χρονη Απλ ενώ ο σύζυγός της που ακολουθεί χωρίς να πιστεύει αυτό που μόλις είδε έχει αναλάβει τον 7χρονο Μόουζες.

Στη συνέχεια η ηθοποιός φαίνεται να συνεχίζει ανενόχλητη την πορεία της χωρίς να έχει αντιληφθεί τι έχει γλιτώσει στο παρά τρίχα, όμως στη συνέχεια η κίνηση που κάνει για να κρύψει το πρόσωπό της από την κάμερα που την καταδιώκει, μάλλον φανερώνει κάτι περισσότερο.

Ζ. Κ.