Έκλεψαν το ποδήλατο της Βικτόρια Μπέκαμ

10.09.2013
Χωρίς… ρόδες βρέθηκε η διάσημη σχεδιάστρια μόδας αφού το μεταφορικό της μέσο (!) εκλάπη. Και μάλιστα στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Ευτυχώς που είχε μεγάλη επιτυχία το σόου της Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) στην εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και κατάφερε να της φέρει το χαμόγελο στα χείλη γιατί λίγο νωρίτερα είχε χάσει το ποδήλατό της και είχε στεναχωρηθεί πολύ.

Όπως φρόντισε να ανακοινώσει η ίδια στους θαυμαστές της, η 39χρονη σταρ, βρήκε μόνο μια ρόδα όταν πήγε να παραλάβει το ποδήλατό της από το σημείο που το είχε αφήσει. Με τη λεζάντα "Αυτό σημαίνει ότι δεν θα γυρίσω με το ποδήλατο στο σπίτι, xxx", η Βικτόρια τα είπε όλα.

Τώρα για όσους αναρωτιούνται αν όντως η Βικτόρια κυκλοοφορεί με ποδήλατο στη Νέα Υόρκη -ή και αλλού δηλαδή- απάντηση δεν έχουμε εκτός αυτής: "Αφού το λέει η ίδια, έτσι θα είναι"!!!!!

Στο μεταξύ, η επίδειξη της ταλαντούχας κυρίας Μπέκαμ είχε πολύ μεγάλη επιτυχία ενώ την παράσταση έκλεψε χωρίς αμφιβολία η κορούλα της, Χάρπερ (Harper), που τρέλανε τον κόσμο με τα τσαλίμια της από την πρώτη σειρά των καθισμάτων.
Ζ. Κ.