Τσάνινγκ: φλερτάρει άλλες με τις ευλογίες της συζύγου

06.09.2013
Είναι ο πιο επιθυμητός και σέξι άντρας στον κόσμο, τουλάχιστον τη φετινή χρονιά. Ο λόγος για τον λατρεμένο Τσάνινγκ Τέιτουμ (Channing Tatum) ο οποίος φαίνεται ότι βιώνει το απόλυτο αντρικό όνειρο.

Σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Metro, ο 33χρονος γόης του Χόλιγουντ τόνισε πως η σύζυγός του δίνει τις συμβουλές της σε κάθε νέο επαγγελματικό του βήμα.

Ειδικά το διάστημα που ο Τέιτουμ εργαζόταν πάνω στο ρόλο του στρίπερ στην ταινία Magic Mike, η κυρία Τέιτουμ του έμαθε κολπάκια για να δείχνει πιο σέξι και να ρίχνει τα θηλυκά στα δίχτυα του.

Όπως τόνισε ο Τσάνινγκ, η γυναίκα του τον έβλεπε ώρες και ώρες- όσο διαρκούσαν τα γυρίσματα- να την πέφτει σε κοριτσάκια και να κάνει στριπτίζ για αυτά!

Η 32χρονη Τζένα, είναι πάντως για τον Τσάνινγκ η ιδανική σύντροφος και μητέρα. Ο ίδιος τονίζει πως η πατρότητα τον άλλαξε, κάτι που όλοι του έλεγαν αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει μέχρι να του συμβεί.

Η κόρη του ηθοποιού είναι ήδη τριών μηνών αλλά το ζευγάρι σκέφτεται ήδη να αποκτήσει και δεύτερο και τρίτο παιδί. Ακόμα και σε αυτό ο γόης θα κάνει ότι πει η σύζυγος:

''Έχουμε πει ότι θέλουμε τρία παιδιά. Αλλά αυτό θα το καθορίσει η Τζένα. Όσα μπορεί αυτή να κάνει''!

Κ.Π