Ρέμος: Βαφτίζει ορθόδοξη την Υβόννη;

06.09.2013
Πριν λίγες μέρες είχαμε γράψει για το «μυστικό» που μάς είχε... κελαηδήσει ένα πουλάκι, ότι ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύονται και ήδη έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες.

Μάλιστα, όπως είχαμε αποκαλύψει, το ζευγάρι είχε δει και είχε κατασταλάξει σε κάποιες μπομπονιέρες. Και τώρα μαθαίνουμε ότι οι μπομπονιέρες που επέλεξαν (και είναι κυρίως του γούστου του Ρέμου) δεν είναι γάμου, αλλά... βάφτισης.

Και πριν μπερδευτούμε και πάμε σε διάφορα σενάρια, έρχεται το Ciao και υποστηρίζει ότι πριν το γάμο του ζευγαριού θα υπάρξει βάφτιση και συγκεκριμένα της... Υβόννης. Ω ναι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ρέμος θα βαφτίσει Ορθόδοξη την αγαπημένη του, αφού το μοντέλο από την Κροατία είναι Καθολική.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό, τα «βαφτίσια» της Υβόννης θα γίνουν στις 15 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση που ισχύει το παραπάνω, σημαίνει ότι αυτόματα ανοίγει ο δρόμος για έναν ορθόδοξο γάμο και πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ρέμος ήταν κάθετος σε αυτό.

Ποιο; Να μην κάνουν πολιτικό γάμο, που δεν παίζει ρόλο το θρήσκευμα, αλλά ορθόδοξο, που σύμφωνα με τους κανόνες, πρέπει και οι δύο να είναι του ορθόδοξου δόγματος. Παραδοσιακός και βαθιά θρησκευόμενος ο αοιδός, κάτι άλλωστε που δεν έκρυψε ποτέ.

Οι δικές μας πληροφορίες, επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα στο κομμάτι ότι το ζευγάρι πράγματι έχει κλείσει βαφτιστικές μπομπονιέρες σε γνωστή εταιρεία.