Σκάνδαλο με σεξοταινία της Αλίσα Μιλάνο

05.09.2013
Η ηθοποιός που έγινε διάσημη ως παιδί θαύμα στη σειρά "Who's the boss" και αργότερα στις τηλεοπτικές "Μάγισσες" ζει ένα δράμα καθώς διέρρευσε στο διαδίκτυο κασέτα με πολύ ιδιωτικές στιγμές της.

"Η σεξοταινία μου διέρρευσε στο διαδίκτυο. Δεν ξέρω τι να πω", έγραψε στους 2,5 εκατομμύρια θαυμαστές της ιστοελίδας της η Αλίσα Μιλάνο (Alyssa Milano) συμπληρώνοντας ότι θα το ποστάρει η ίδια επίσημα "για να ελέγξει την κατάσταση".

Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε και εσείς κάνοντας κλικ πιο κάτω, η 40χρονη ηθοποιός, που για την ιστορία είναι παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού αγοριού, φαίνεται να ερωτοτροπεί, πιωμένη, με έναν ημίγυμνο παίδαρο στο κρεβάτι.

Κι όμως, το θέμα δεν ήταν εκεί.

Κάποια στιγμή, η κάμερα φεύγει από τα σεντόνια και στρέφεται προς την τηλεόραση όπου ο δημοσιογράφος αναλύει την φλέγουσα κατάσταση στη Μέση Ανατολή, όπου και τελικά ήθελε να εστιάσει την προσοχή το χιουμοριστικό βίντεο που ανέβηκε στο δημοφιλές δίκτυο Funny Or Die.

Χρησιμοποιώντας τις καμπύλες τις για "καλό σκοπό" η Αλίσα θέλησε να "αφυπνίσει" τους θεατές σχετικά με το "καζάνι που βράζει στην περιοχή".

Εξάλλου, ως ενεργή πρέσβειρα της Unicef, η Μιλάνο, τιτιβίζει διαρκώς για τη κατάσταση στη Συρία εστιάζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά του πολέμου.

Ζ. Κ.