Άιρλαντ Μπόλντουιν: σέξι παιχνίδια με... ποτήρι

03.09.2013
Η κόρη της Κιμ Μπέισινγκερ (Kim Basinger) και του Άλεκ Μπόλντουιν (Alec Baldwin) έχει βαλθεί να σκανδαλίσει όλο τον κόσμο. Και τα καταφέρνει μια χαρά.

Η αγάπη της Άιρλαντ Μπόλντουιν (Ireland Baldwin) για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γνωστή καθώς δεν αφήνει στιγμή της προσωπικής της ζωής που να μη μοιραστεί με τους ιντερνετικούς της φίλους.

Αυτή τη φορά, η 17χρονη καλλονή ταξίδευε κάπου με αυτοκίνητο, έπινε το καφεδάκι της και, προφανώς, βαριόταν. "Τι να κάνω, τι να κάνω, για να περάσει η ώρα. Μμμμ, πολύ προκλητικό φαίνεται αυτό το ποτήρι", φαίνεται να σκέφτηκε η νεαρά, η οποία όχι μόνο άρχισε να ερωτοτροπεί με το χάρτινο ποτηράκι του καφέ, αλλά πόσταρε και το βίντεο στο Instagram για να το "απολαύσουν" και άλλοι.

"@sprinkles και εγώ σαλιαρίζουμε σαν δυο έφηβοι σε σχολικό χορό", έγραψε στη λεζάντα του βίντεο όπου καταγράφεται το καυτό φιλί - με γλώσσα (!) εννοείται. Όπου Sprinkles το Και για του λόγου του αληθές, δείτε το και με τα μάτια σας κάνοντα κλικ εδώ.

Κατά τα άλλα, η Άιρλαντ είναι πια η μεγάλη αδελφή καθώς πριν από λίγες μέρες η νέα γυναίκα του πατέρα του υποδέχτηκε την πρώτη τους κόρη.

Ζ. Κ.