Τα παιδιά του Τζάκσον αγκαλιά με το άψυχο κορμί του

02.09.2013
Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χαμό του γιου της, η Κάθριν Τζάκσον (Katherin Jackson) αποκαλύπτει λεπτομέρειες που σοκάρουν.

Ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του σπιτιού του στις 25 Ιουνίου 2009, ενώ για αρκετές μέρες μετά, το σώμα του παρέμεινε στο νεκροτομείο προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας.

Σε όλο αυτό το διάστημα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ειδησεογραφική εκπομπή "60 λεπτά" στην Αυστραλία χθες, η 83χρονη μητέρα του βασιλιά της ποπ αποκάλυψε ότι τα τρία παιδιά του, επισκέφτηκαν το νεκροτομείο 10 φορές, μην μπορώντας να πουν το τελικό αντίο.

Όπως εξήγησε η Κάθριν, η ίδια δεν μπορούσε να μπει στο δωμάτιο αλλά η κόρη της, Λατόγια (LaToya) της μετέφερε ακριβώς τι έκαναν εκεί η Πάρις (Paris), ο Πρινς (Prince) και ο Μπλάνκετ (Blanket).

"Τα παιδιά αγκάλιαζαν και φιλούσαν τον Μάικλ συνέχεια. Παρόλο που είναι νεκρός, το κάνουν ακόμη και τώρα", εξήγησε η Κάθριν, η οποία έχει στο σύνολο 26 εγγόνια και 11 δισέγγονα.

Στη συνέχεια, η γιαγιά Τζάκσον τόνισε πόσο στοίχησε η απώλεια του πατέρα τους και στα τρία παιδιά, αλλά ιδιαίτερα στην Πάρις, η οποία αρκετό καιρό μετά τον θάνατό του, είχε γεμίσει το δωμάτιό της με φωτογραφίες του πατέρας της. "Ήθελε να τον έχει συνέχεια δίπλα της", τόνισε η Κάθριν, συμπληρώνοντας ότι η εγγόνα της "είναι πολύ καλύτερα".

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικούς μήνες, η 15χρονη Πάρις επιχείρησε να κόψει τις φλέβες της και από εκείνη τη στιγμή υπόκειται σε διαφόρων ειδών ψυχολογικές, υποστηρικτικές θεραπείες, μέχρι οι ειδικοί να αποφανθούν ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στην πραγματικότητα.

Ζ. Κ.