Ακόμα ένα διαζύγιο για τον 83χρονο Κλιντ Ίστγουντ

30.08.2013
Aκόμα ένα διαζύγιο σε αυτό το καυτό καλοκαίρι. Αυτή τη φορά ο χωρισμός χτύπησε την πόρτα του 83χρονου Κλιντ Ίστγουντ (Clint Eastwood) μετά από 17 ολόκληρα χρόνια γάμου με την 48χρονη σήμερα δημοσιογράφο Ντίνα Ίστγουντ (Dina Eastwood).

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Μάρτιο του 1996 και η Ντίνα επιβεβαίωσε την είδη του χωρισμού στο περιοδικό Us Weekly. Από τη μεριά του, ο υπεύθυνος τύπου του ηθοποιού απέφυγε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Σύμφωνα πάντως με το Us Weekly, το ζευγάρι έχει ήσυχα χωρίσει από τον Ιούνιο του 2012 αλλά διατήρησαν το διαζύγιο σε χαμηλούς τόνους

Πάντως, ο Ίστγουντ έκανε ουκ ολίγες εμφανίσεις δίχως τη βέρα του στο δάχτυλο ενώ η σύζυγός του υπέφερε από κατάθλιψη όλο αυτό το διάστημα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ειδικό κέντρο στην Αριζόνα για να ξεπεράσει το διαζύγιο.

Σύμφωνα με πηγή του Radar Online, η εργασιομανία του Κλιντ ήταν εκείνη που έφερε το διαζύγιο ενώ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού.

Η Ντίνα από τη μεριά της είχε ζητήσει από τον 83χρονο σύζυγό της να χαλαρώσει τους ρυθμούς εργασίας του αλλά ο Κλιντ λατρεύει την υποκριτική και σκηνοθεσία.


Ο Ίστγουντ φέρεται να είναι εκνευρισμένος με την απόφαση της Ντίνα να συμμετάσχει σε ριάλιτι σόου ως κυρία Ίστγουντ. Οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν αποκτήσει μια 17χρονη σήμερα κόρη ενώ ο Κλιντ έχει 7 ακόμα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις.

Κ.Π