Ποιος τόλμησε να χουφτώσει την Κέιτι Χολμς;

30.08.2013
Η 34χρονη ηθοποιός διασκέδαζε σε ένα φιλανθρωπικό event όταν ένας συνάδελφος της αποφάσισε να της δείξει την εκτίμηση του με έναν μάλλον χονδροειδή τρόπο.

Μια άσεμνη χειρονομία στη διάρκεια ενός πάρτυ αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Us Weekly, η 34χρονη ηθοποιός βρέθηκε σε ένα φιλανθρωπικό event στο Apollo Theatre του East Hampton στη Νέα Υόρκη.

Στο εν λόγω γκαλά παρόντες ήταν κι άλλοι σταρ όπως η Έλεν Ντε Τζένερς και ο Φάρελ Γούλιαμς. Κι επειδή η βραδιά κυλούσε ευχάριστα ένας ένας οι επώνυμοι ανέβηκαν στην πίστα για να χορέψουν.

Η Κέιτι περνούσε ιδιαίτερα καλά και χαλαρή όπως ήταν ανέβηκε να χορέψει παρέα με τον κινηματογραφικό Τζιάνγκο, τον Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx).

Ο 45χρονος ηθοποιός φρόντισε να δείξει το ενδιαφέρον του για την Κέιτ με έναν μοναδικό τρόπο, χουφτώνοντας την Χολμς στα οπίσθια.

Η Κέιτ διατήρησε την υπομονή της και έδειξε πως δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από τη φιλική σχέση που έχουν οι δύο ηθοποιοί εδώ και χρόνια, πήρε το χέρι του Φοξ από τα οπίσθιά της και το πέταξε κάτω.

Πηγή του περιοδικού αναφέρει πως η Κέιτι κολακεύτηκε από την κίνηση αλλά δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω ενώ και οι διάσημοι καλεσμένοι είδαν τη σκηνή.

Πάντως, η βραδιά δεν ολοκληρώθηκε εκεί για την Χολμς που συνέχισε να χορεύει ενώ άφησε και τα μαλλιά της κάτω και δεν σταματούσε να χαμογελά.

Ο γάμος της Χολμς με τον Τομ Κρουζ έριξε αυλαία τον περασμένο Αύγουστο ενώ ο Φοξ είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον πρώην της Χολμς στο θρίλερ '' Collateral'' του 2004.

K.Π